Om oss

Barnetopplisten ble startet for å hjelpe foreldre med å finne de beste alternativene blant produkter innen områdene familie, barn og baby. Gjennom vårt arbeid håper vi å legge til rette for og spare tid for leserne våre. Vi kommer med forslag til produkter som vi gjennom våre undersøkelser og tester mener er vel verdt å anbefale. Teamet vårt har mange års erfaring med å bruke produktene som tilhører småbarnsårene og familielivet. Før hver ny artikkel leser vi oss naturligvis nøye opp på feltet for å få oppdatert kunnskap om det siste innen alt fra lover og forskrifter til produktnyheter. Ved tilfeller der det er behov for ytterligere kompetanse, nøler vi ikke med å søke råd fra ekspertise på området.

Våre tester

Produktene som inngår i testene våre, kjøpes inn av oss selv, helt uavhengig av, og uten bidrag fra, produsenter eller butikker. I testene våre gjennomgår vi produktene nøye og tester dem over tid for å se at de holder mål ved normal bruk. Våre publikasjoner er aldri statiske, men oppdateres kontinuerlig for at informasjonen skal være oppdatert. Vi forbeholder oss også retten til å endre våre vurderinger av ny informasjon, eller nye erfaringer som måtte dukke opp etter hvert som tiden går.

Rangeringen i vår toppliste gjøres gjennom en balansert vurdering av viktige faktorer som kvalitet, bærekraft, pris, ergonomi, design, funksjon og brukervennlighet m.m.

Vårt utvalg

Ute på markedet er det en jungel av forskjellige produkter å velge mellom. Å teste alle produkter er selvfølgelig en oppgave som er praktisk talt umulig. I våre tester er vi derfor tvunget til å gjøre et utvalg av produkter å teste. Hvilke produkter vi velger å teste bestemmes i en helt uavhengig prosess der vi går gjennom et stort antall produkter og deretter velger de vi synes er mest interessante å gjøre mer dyptgående vurderinger av. Utvalget er gjort av oss på Barnetopplisten uten påvirkning fra produsenter eller forhandlere. Når vi velger produkter gjør vi det basert på hvilke produkter vi tror kan være mest interessante for leserne våre. Produkter fra kjente produsenter med veldokumenterte egenskaper kan ha en fordel i dette utvalget. For å virkelig sikre at vi får med de aller beste produktene i våre gjennomganger, nyttiggjør vi oss også tidligere publiserte tester på dette området, samt vurderinger innsendt av forbrukere.

Våre inntekter

Nettstedets eneste inntektskilde er provisjonen vi mottar gjennom såkalte annonseringslenker. Annonseringslenkene er gjennom selskapet Adtraction der vi får tilgang til en rekke forhandlere som selger produkttypene vi skriver om her på siden. Når en leser handler via våre lenker, mottar vi en provisjon via affiliateprogrammet. For forbrukeren koster dette ingenting. Inntektene fra disse annonseringslenkene gjør det mulig for oss å drive og videreutvikle nettstedet. Annonseringslenkene påvirker på ingen måte innholdet på selve siden.

Vennligst bruk vår kontaktside hvis du ønsker å komme i kontakt med oss!