Den beste hoppehusken: Best i test i 2024

Vi har gått gjennom og testet et stort antall hoppehusker på markedet. Vi kan konstatere at det er stor forskjell i kvalitet mellom forskjellige merker og modeller. Nedenfor presenterer vi fem gynger som vi anser for å være blant de beste akkurat nå. Alle gynger vi anbefaler er sikre og av god standard. Vi har prøvd å få med gynger i forskjellige prisklasser. Som vanlig har hode litt dyrere gyngene generelt bedre kvalitet og holdbarhet.

De 5 beste hoppehuskene i 2024

1. Skip Hop Explore & More Hoppehuske

 • Morsomst
 • Mye underholdning og interaktivitet
 • 360 graders mobilitet
 • Har sin egen posisjon

Skip Hop Explore & More er hoppegyngenes hoppegynge. Dette er hoppegyngen for deg som ønsker å aktivere babyen din med litt stående hjelp. Dette er en smart hoppegynge som stimulerer og oppmuntrer babyen din ved hjelp av lyd- og lyseffekter. Gyngen teller antall hopp, og hver gang babyen passerer 100 hopp, kommer lys- og lydeffekter i form av applaus. Hele tilnærmingen er innovativ og veldig morsom både for babyen, men også for oss voksne som bare kan observere hvor glad babyen blir.

Denne hoppende gyngen får virkelig babyen til å ønske å hoppe og hoppe, og det er ikke bare på grunn av lys- og lydeffektene. Gyngen er godt designet og gir mye sprett, og det er også positivt at babyen kan bevege seg 360 grader for å utforske omgivelsene. Den store mobiliteten gjør gyngen mye morsommere enn andre faste gynger. Med hoppegyngen kommer en rekke leker som kan plasseres langs hele kanten av gyngen, og som barnet kan samhandle med. Lekene har litt forskjellige funksjoner, noen av dem hopper for eksempel i takt med babyen. Fordi så mange tilbehør er inkludert, er dette en gynge som er nesten umulig å bli lei av. Det er alltid noe nytt å utforske eller gjenoppleve.

2. Bozz Hopphuske

 • Overraskende lav pris
 • Holdbar
 • Stabil

Bozz har klart å lage en god gynge som de selger til en veldig rimelig pris. Takket være at de har klart å presse prisen så langt ned, er dette i dag en av de mest populære hoppegyngene. Bozz Hoppgunga kan nå fås i en rekke farger og mønstre, slik at man kan få en noenlunde unik versjon av bestselgeren som i dag finnes i mange hjem. Dette er en veldig enkel gynge uten spektakulære detaljer overhodet. I sin enkelhet har den imidlertid alt du kan be om, den er holdbar, den er trygg og den er billig.

Ifølge produsenten bør Bozz Hoppgunga passe i de fleste døråpninger, og siden det er så mange fornøyde kunder rundt om i landet, tviler vi ikke på dette et sekund. Selen du setter barnet i har en glidelås på ryggen som bare er å trekke ned når du vil løfte barnet opp igjen.

3. Hauck Jump Around Hearts Aktivitetsgynge

 • Billig
 • Full sidemobilitet
 • Mange morsomme leker

Dette er en aktivitetsgynge som i likhet med konkurrenten, Skip Hop Explore & More, kan snurres 360 grader og inneholder mange stimulerende leker. Akkurat som det er likheter med den nevnte konkurrenten, er det også store forskjeller. Prisen, for eksempel. Prisen på denne gyngen er faktisk mindre enn halvparten av hva den er for Skip Hop Explore & More, så hvis du synes denne gyngen er like bra, er det mye penger å spare. Selvfølgelig er kvaliteten på de to gyngene egentlig ikke sammenlignbar. Hauck Jump Around Hearts er betydelig mer plastikkaktig enn konkurrenten, og aktiveringslekene er heller ikke på langt nær så avanserte. Når det er sagt, vil vi fortsatt si at dette er en god gynge, spesielt hvis vi tar i betraktning at prisen er relativt lav.

Det som er bra med denne gyngen er at barnet kan hoppe fritt rundt i alle retninger. På den positive siden har gyngen sin egen posisjon slik at du ikke trenger å henge den opp. På denne måten kan man også plassere den akkurat der man vil, uavhengig av dørkarmer m.m. Aktivitetslekene på denne gyngen har både lys og lyd, til barnets store fornøyelse. I tillegg til at de er morsomme, har lekene også et gjennomtenkt formål med å få barnet ditt til å aktivisere seg.

4. Hauck Jump Hoppehuske

 • God sprett
 • Stilren
 • Rimelig

Dette er en gynge av god kvalitet til en bra pris som er designet for å aktivere barnet ditt. Det er mye sprett i gyngen, noe de aller fleste barn elsker. En detalj vi virkelig liker med denne gyngen er hvor enkel den er å installere. Jump har en klemmebrakett som du enkelt klemmer inn i dørkarmen. Dermed unngår man bryet med boring eller lignende.

Lengst foran på gyngen er det god plass til barnets egne favorittleker. Dette er en enkel gynge som ikke gjør så mye vesen av seg. Den høye kvaliteten kombinert med de relativt lave prisene taler imidlertid sitt tydelige språk.

5. Graco Bumper Jumper hoppehuske

 • Stilig
 • Sikker
 • Rimelig

Dette er en søt hoppehuske som er lett å montere i en hvilken som helst dørkarm. Dette produktet har en solid fjær og sikkerhetsstropp som gjør at man kan føle seg helt trygg på å la barnet hoppe opp og ned i gyngen, så lenge barna ikke vokser ut av maksimalvekten på 11 kg, selvfølgelig. Foran barnet er det et lekebrett hvor man kan sette forskjellige leker. To myke leker følger med på kjøpet.

Vi liker virkelig stoffet i denne gyngen, både den myke følelsen, men også de stilige motivene. Det er også positivt er at det er lett å ta av og vaske. Hvis man vil ha en rimelig, stilig og enkel gynge, har man funnet den rette.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com