Beste barnebasseng: Best i test 2024

Beste barnebasseng

Vi har gjennomgått og testet en rekke barnebassenger. Nedenfor viser vi de fem produktene vi liker best akkurat nå. Vi har forsøkt å velge produkter for alle aldersgrupper, slik at du kan finne noe som passer familien din godt. Alle bassengene i listen vår er rimelige, av god kvalitet og holdbare.

De 5 beste barnebassengene i 2024

1. Swim & Fun Kreta basseng

Swim & Fun Kreta basseng
 • Ekstremt rimelig
 • Galvanisert stål, tåler å bli etterlatt ute i vintermånedene
 • Tilgjengelig i flere forskjellige størrelser

Swim & Fun har gitt ut en rekke rimelige utendørs bassenger av høy kvalitet i forskjellige størrelser. Alle modeller i serien med navnet Krea har en stabil stålvegg. Takket være den robuste konstruksjonen kan du være sikker på at bassenget vil vare år etter år, selv om det er mye lek og moro i det. Et stort pluss er også at bassenget tåler å stå ute om vinteren, noe som betyr at du sparer mye tid og krefter når du har montert det.

Rammen til dette bassenget i seg selv er laget av galvanisert stål som er laget for å tåle vårt harde nordiske klima. Selv om bassenget er dyrere å kjøpe enn mange av plastalternativene, sparer det å kjøpe et kvalitetsprodukt som dette penger i det lange løp. Pumpe og stige er inkludert i alle modeller.

2. Bestway Barnebasseng Stor

 • 778 liter
 • Tykke kanter
 • Lav pris

Dette er et stort og stabilt basseng som kan romme flere barn samtidig (selv vi voksne faktisk kan sitte i bassenget en stund for å få litt kjølighet). Bassenget er utrolig rimelig, fordi bare noen få hundre dollar får du et romslig basseng av god kvalitet som forhåpentligvis kan inkluderes i flere sesonger. Skulle du være uheldig og det ville være hull et sted, er et reparasjonssett faktisk inkludert i bassenget, vel tenkt Bestway!

Dette er et nøye testet basseng med vinylmaterialer, så vi er overbevist om at det tåler selv litt mer ville vannleker. Vi liker at sideveggene er så brede, det gir stabilitet og en følelse av stabilitet.

3. Bestway Barnebasseng med Solskjerm

 • 265 liter
 • Solbeskyttelse
 • Fint motiv

Dette er det beste barnebassenget med solbeskyttelse vi testet. Basenget er stabilt og har et fullverdig tak som holder de skadelige solstrålene unna. Hvis du foretrekker å svømme uten tak, er solbeskyttelsen lett å fjerne, kanskje noe du kan gjøre på litt mer overskyet dager. Dette er et morsomt basseng for de mindre barna, det har fine motiver rundt. Ellers er det nydelig sjøblått og inviterer deg til en nydelig dukkert.

Bunnen av dette bassenget er veldig mykt og elastisk som barna setter pris på. På bunnen er det en plugg for enkel drenering av vannet.

4. Bestway Steel Pro Barnebasseng Splash-in-Shade Play

 • Romslig basseng for hele familien
 • Innebygd tak som beskytter UV-stråling

Dette produktet har noe vi så ekstra etter. Dette er et litt større basseng som har et innebygd tak. Takket være taket kan du la barna sitte lenge i bassenget uten å måtte bekymre seg for mye for at de skal bli brent av solen.

Dette er et stabilt og romslig basseng som kan romme mange barn, eller til og med noen av oss voksne. Taket beskytter effektivt mot de skadelige UV-strålene. Et pluss får bassenget selv for de fargerike fargene!

5. Bestway Fruit Canopy Play Pool Barnebasseng

 • 40+ UPF
 • Morsomt tak
 • 26 L

Bestway Fruit Canopy Play Pool er bassenget med det lange navnet ment for de aller yngste. Dette er et søtt basseng som er det beste av sitt slag som vi har testet. Så hva er så flott med dette babybassenget? I tillegg til det kule utseendet, er dette et veldig slitesterkt basseng med nøye testet vinyl. Bassenget er i tillegg utstyrt med sikkerhetsventiler. Som forelder er du alltid redd for at barnet ditt skal bli skadet av solen. Derfor føles det trygt at takluken på dette bassenget har en solbeskyttelse som tilsvarer hele 40+ UPF. En annen fordel med dette bassenget er den oppblåsbare bunnen som danner et veldig komfortabelt og trygt substrat å sitte på.

Plassering av bassenget

Før du fyller bassenget med vann, er det en god ide å nøye tenke på plasseringen av bassenget. Selvfølgelig bør bassenget plasseres på en flat overflate der det ikke er skarpe gjenstander som kan stikke hull i bassenget. Noe som bør være minst like åpenbart er at bassenget skal plasseres slik at du som voksne hele tiden kan føre tilsyn med bassenget. Barn i alle aldre trenger tilsyn slik at vi kan sørge for at de er trygge, ulykker kan alltid skje når barn er i vann.

Ellers vil vi anbefale at du ikke plasserer bassenget under trær, da det kan falle ned grener / blader / nåler og mer at du kan bli ganske lei av å måtte fiske ut av bassenget. En annen ting å vurdere er temperaturen på vannet, hvis du vil ha det veldig kaldt, kan du sette bassenget i skyggen. For de fleste er det imidlertid absolutt mest behagelig å svømme i et basseng som får så mye sol om dagen som mulig. Selv vinden kan være en faktor å vurdere. Hvis du er våt og samtidig blåser det litt, blir du raskt kald, så vi anbefaler å plassere bassenget beskyttet for vinden eller bygge opp vindbeskyttelse ved siden av det.

Ikke glem solbeskyttelse

På varme solfylte dager vil selvfølgelig barna leke mye i bassenget for å kjøle seg ned. Det kan være lett å glemme å smøre deg selv før du hopper inn i bassenget, men hvis bassenget er i direkte sollys, kan det gå veldig fort før du brenner deg selv, spesielt fordi vannet i bassenget kan reflektere og forbedre solens effekt. Et alternativ til solkrem er å få et basseng med tak.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com