Beste trampoline: Best i test 2024

Beste trampoline

Det er få triks som er like effektive for å gi barn både glede og fysisk aktivitet som å få en trampoline. De aller fleste barn elsker å hoppe på trampolinene sine i timevis. Med en trampoline i hagen blir du raskt populær både blant dine egne barn, men også blant nabolagets barn.

De 5 beste trampolinene i 2024

Vi har gjennomgått og testet et stort antall forskjellige trampoliner for barn (de største er også gode for voksne å bruke). Nedenfor gjennomgår vi de fem alternativene vi liker best akkurat nå. Vi har sett på trampoliner i forskjellige størrelser og fra forskjellige prisklasser, slik at det er noe som passer dine behov og lommebok. En god trampoline bør ha god sprett, den skal opprettholde en høy kvalitet slik at den kan brukes i mange årstider. Selvfølgelig må trampolinen også være trygg og ha god kantbeskyttelse og sidebeskyttelse om nødvendig.

1. BERG 430

 • Eksklusiv proffmatte
 • Stor og romslig
 • Høyeste kvalitet

Dette er en veldig profesjonell trampoline for de som ønsker det aller beste. Denne trampolinen er veldig stor og av høyeste kvalitet. Inkludert store beskyttelser som hindrer at hopperen i å falle ut. Dette er det beste valget hvis trampolinen er planlagt å bli brukt mye og ofte som dette produktet vil vare i år etter år. Med denne trampolinen i hagen, vil barnas lekekamerater ønske å komme på besøk ofte. Dette teppet er veldig profesjonelt, så det er ingenting som hindrer oss voksne i å bruke det fra tid til annen.

Dette produktet har ekstremt god sprett, forskjellen er ganske stor hvis sammenlignet med litt billigere modeller. Dette er imidlertid ikke en trampoline for alle, da den koster mye. For mer sporadisk lek er det andre alternativer som er snillere mot lommeboken. Hvis du vil ha det beste, anbefales dette produktet!

2. Salta Premium Edition 251cm

 • Godt mellomprisalternativ
 • Holdbar
 • God kantbeskyttelse overalt

Dette er en veldig god trampoline i mellomprisklassen som gir et veldig profesjonelt inntrykk. Produktet føles veldig stabilt, selv om du hopper mye og hardt. Kantbeskytterne er veldig høye og i utgangspunktet umulige å hoppe over. Alle deler av produktet føles veldig holdbare, så vi forventer at denne trampolinen kan brukes sesong etter sesong.

Noe vi spesielt liker med dette produktet er at kantbeskytterne er så tykke og omfattende. Noen ganger har fjærene en tendens til å være dårlig beskyttet av visse trampoliner, noe som kan forårsake skade hvis du faller på dem. Men i dette produktet er fjærene godt dekket.

3. Pinepeak Trampoline 427 cm inkl. Sikkerhetsnett & Stige

 • Plassbesparende form
 • Stor netting med glidelås
 • Stige inkludert

Dette er en stor og kul trampoline som imponerer. For en relativt lav pris får du et veldig godt produkt som vil gi mange timer med underholdning i sommersesongen. Når været blir verre, kan den lett demonteres og legges bort.

Dette produktet har et stort og godt sikkerhetsnett som åpnes med glidelås. Når du har klatret inn på matten, bare lukk glidelåsen fra innsiden, så er du beskyttet mot å falle av. Også inkludert er en liten stige som gjør det enkelt å klatre på matten. Et pluss for formen på matten, da vi tror det gjør det lettere å plassere på tomter der du ikke har for mye plass tilgjengelig.

4. EXIT Trampoline silhuett

 • Rimelig budsjettalternativ
 • Stort nett med UV-beskyttelse
 • Solid stålramme
 • Billig sammenlignet med konkurrentenes alternativer

Dette er den beste billige trampolinen vi har testet. For en pris som er lav, i forhold til de fleste andre litt større trampoliner på markedet, får du et produkt som er robust og kvalitativt. Hvis du vil ha et budsjettalternativ som fortsatt er nesten like stort og morsomt som de større produktene, er dette et gitt valg.

Den tykke stålrammen føles som om den tåler det meste av det du kan utsette den for. Stillaset og rammen er pulverlakkert og svært motstandsdyktig mot rust. Smart løsning for fotbeskyttelse er tilgjengelig. Takket være designet er nettet tett på matten, noe som gjør at det føles veldig trygt å hoppe inn. Maksimal vekt 100 kg.

5. Trampoline 90 cm

 • For de minste
 • Innendørs eller utendørs
 • Lav pris

Dette er en klassisk trampoline, enkel i utførelsen, men veldig morsomt for de mindre barna. Produktet har ingen sidebeskyttelse, men på den annen side er det svært lavt. Dette er et flott alternativ hvis du vil ha en billig, men god trampoline for de små. Til tross for sin lave pris har produktet en god kvalitet og er holdbar. Trampolinen kan brukes både innendørs og utendørs.

Spesial: Trampoline WaterFun vannspreder for trampoliner

Vi kunne ikke annet enn å ta med dette morsomme spesialproduktet. For en billig penger kan du få en fantastisk morsom vannspreder som kan monteres på de fleste trampoliner. Denne leken bringer en helt ny dimensjon til trampolinen. Det blir litt som å være i en fornøyelsespark og et badeland samtidig!

Hvis du begynner å bli lei av trampolinen litt, er dette en god måte å gi ny spenning til leken. Et fanatisk morsomt tilbehør som er elsket av barna ganske enkelt.

Ta vare på trampolinen din

For at trampolinen skal vare i mange år, er det selvfølgelig viktig at du er forsiktig med den, det er også viktig at du vurderer det fra tid til annen slik at det ikke har noen skade. En skade kan raskt forverres hvis du ikke gjør noe med det. Skaden kan også føre til at trampolinen blir en sikkerhetsrisiko.

Plassering

Det er veldig viktig, akkurat som med en sklie, for eksempel å plassere trampolinen på en flat overflate. Hvis den ikke er helt flat, kan det ha mye å si, i tillegg kan det være utrygt. Det er også gunstig dersom den kan stå helt eller delvis i skyggen fordi langvarig eksponering for sollys kan skade matten.

Bruk

For at produktet skal vare lenge, er det viktig å fortelle barna hvordan de skal bruke det ansvarlig. Å hoppe med sko er ikke lurt, da det kan skade teppet. Det er også viktig å tørke føttene før du står opp på selve teppet. Hvis du drar grus eller jord med deg skader det produktet.

Lagring

Når sommersesongen er over, blir været mer og mer prøvende. Høst- og vinterværet slites mye på en trampoline, så det bør ikke lagres utendørs. Ideelt sett setter du opp hele trampolinen i et oppbevaringsrom eller garasje. Hvis du ikke har den typen plass, må du la rammen stå utendørs mens du tar inn de mer følsomme delene.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com