Beste reisevogn: Best i test i 2024

Hvis du går rundt i ditt eget nærområde, er en ganske stor, solid og koselig vogn vanligvis å foretrekke. Når du er på farten, derimot, er det andre kvaliteter som har forrang. Alle barnefamilier bør ha en reisevogn hjemme. Enten du reiser mye eller litt, vil det alltid være tider når du må dra vognen med deg et sted. En barnevogn som er lett å brette sammen og fremfor alt lett bære, er verdt sin vekt i gull i slike situasjoner.

De 5 beste reisevognene i 2024

Vi har testet et større antall forskjellige reisevogner som er tilgjengelige for kjøp på markedet. Nedenfor gjennomgår vi de fem reisevognene vi liker best akkurat nå. Vi har valgt vogner fra litt forskjellige prisklasser, slik at det skal være noe for enhver smak. Alle vognene på listen har til felles at de er relativt lette, de er alle sammenleggbare og enkle å ta med seg når du skal ut å reise.

1. Baby Jogger City Tour 2

 • Testvinner
 • Ekstremt komfortabelt sete
 • Høy kvalitet tvers igjennom
 • Stor lagringsplass

Dette er en vogn som har vunnet flere priser for beste produkt i ulike tester. Vi kan absolutt forstå hvorfor. Dette er en rimelig barnevogn av aller høyeste kvalitet. Denne barnevognen kombinerer stilig design med funksjonalitet på en måte som skal få alle konkurrenter til å føle seg sjalu. Når du setter sammen denne vognen, er den veldig liten. Takket være det faktum at vekten også er lav, er dette produktet ekstremt praktisk å bære med deg, noe som gjør det til den ideelle reisevognen. Inkludert er en pen liten firkantet pose som barnevognen utrolignok passer perfekt i.

Denne reisevognen har fire punkteringsfrie hjul som ruller jevnt, enten du skyver rett frem eller gjør skarpe svinger. Både fotstøtten og ryggstøtten er justerbare slik at du kan tilpasse deg barnets behov for øyeblikket. På baksiden er det rikelig med oppbevaringsplass, hvor du faktisk kan laste overraskende mye. Også inkludert er et stort dekke som gir maksimal beskyttelse mot for eksempel solen. En av våre favorittegenskaper ved denne barnevognen er hvor behagelig setet føles. Et komfortabelt sete bidrar virkelig til å holde babyen rolig, selv om du er ute og går lenge.

2. Beemoo Easy Fly

 • God verdi for pengene
 • Stabil
 • God liggestilling

En stilig og rimelig barnevogn fra den pålitelige produsenten Bemoo. Perfekt å ta med på turen da vekten er lav. Når du legger vognen sammen til en liten pakke, går den lett ned i den medfølgende transportposen. Takket være aluminiumsrammen holdes vekten nede mens barnevognen fortsatt føles veldig stødig og holdbar. Barnevognen har et fempunktsbelte som gjør at barnet kan sitte godt på plass. Barnet ser også ut til å sitte veldig komfortabelt takket være nakkestøtten og det godt polstrede setet. Til tross for den lave prisen, tror vi at denne barnevognen også kan brukes til daglig bruk, ikke bare på farten. Både fotstøtter og ryggstøtter kan reguleres. Vi liker spesielt liggestillingen, som gir barnet en sjanse til å hvile hvis du er ute på lengre turer.

3. Cybex Eezy S Twist

 • Eksklusiv
 • Roterbart sete
 • Dempende hjul
 • Høy kvalitet på alle detaljer

Dette er reisevognen for de som vil ha det aller beste. Dette er en av de beste vognene vi har testet. Dessverre er prisen også tilsvarende, denne vognen tilhører det øvre prissegmentet. Denne vognen er egentlig ikke bare for reiser, den er egnet for bruk oftere enn det. Takket være det faktum at den er lett og helt sammenleggbar, er den veldig egnet til å ta med på turer, korte så vel som lange. Noe vi liker spesielt godt med denne vognen er de store de store hjulene med demping. Barnevognen demper veldig fint uansett hvilket underlag du går på. Dette gjør enhver tur til en glede.

Kanskje den beste egenskapen ved denne barnevognen er at setedelen kan roteres 360 grader. Du kan derfor velge med en enkel innstilling om barnevognen skal ha form som en mer tradisjonell vogn eller om du vil at barnet skal sitte bakover slik at barnet kan se mamma eller pappa som triller barnevognen. Dette er en veldig god detalj som gir ekstra trygghet for barnet, men noen ganger også for oss foreldre som ønsker litt ekstra oppfølging. Denne vognen er av topp kvalitet hele veien. Hvis du ikke tror prisen er en ulempe, er dette garantert et godt kjøp.

4. GB Pockit Air All Terrain Reisevogn

 • Veldig lett
 • Smidig å ta med på turen
 • Lav pris

Dette er den perfekte reisevognen for deg som prioriterer mobilitet og smidighet. Denne barnevognen er en av de tynneste vi har testet. Som et resultat kan den brettes i en liten firkantet pakke. Vekten er bare 4,7 kilo. Når det gjelder komfort, er dette ikke den mest komfortable barnevognen vi har testet, så i det daglige vil vi anbefale en litt koseligere barnevogn. På farten og kortere turer er imidlertid denne barnevognen helt fin. Takket være det faktum at ryggstøtten er så tynn, er denne barnevognen faktisk å foretrekke på varme sommerdager fordi den er så luftig. Til tross for at dette produktet har en uslåelig lav pris, føles den faktisk veldig holdbar. Vi tror at denne vognen vil kunne være med oss på mange turer i fremtiden.

5. Filikid Reisetrille

 • Billig
 • Lett å brette sammen
 • Lett å bære

Denne er blant de mest praktiske vognene med den lave prisen. Det er produkter på markedet som er enda litt billigere, men vi har ikke funnet noen som holder den nødvendige standarden. Denne vognen fra Filikid er imidlertid av akseptabel kvalitet, og til denne prisen kan man ikke be om mer. Dette er en utrolig smidig og lett barnevogn. Reisetrillen kan brettes med bare en hånd, enkel og perfekt for foreldre til små barn som alltid er opptatt. Denne barnevognen har det meste du kan be om, sammenleggbar fot og ryggstøtte, dekke som beskytter mot sol og vind osv. Dette er kanskje ikke en vogn vi vil bruke til daglig. Men som en reisevogn eller som en ekstra barnevogn, får denne billige barnevognen karakteren godt bestått!

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com