Den beste dykkermasken for barn: Best i test i 2024

dykkermaske

Dykkermasker og snorkling hører virkelig sommeren til. Som du vet elsker barn å svømme, og å ha en dykkermaske for å kunne se under vann er en av tingene barna elsker å gjøre i sjøen, i bassenget eller til og med hjemme i badekaret.

Siden dykkermasken er en ting som vil bli brukt mye, er det selvfølgelig gunstig hvis du velger et produkt som varer i det lange løp. En god dykkermaske kan brukes og lekes med. En god dykkermaske må selvfølgelig også sitte godt og forhindre at vann siver inn.

De 4 beste dykkermaskene i 2024

Vi har testet og gjennomgått en stor mengde dykkermasker tilgjengelige på markedet i dag. Nedenfor gjennomgår vi de fem dykkermaskene vi liker best akkurat nå. Vi har også tatt med en heldekkende maske og et par større svømmebriller på listen vår, da vi syntes disse produktene var så gode at vi ikke kunne utelukke dem. Vi har forsøkt å finne så rimelige produkter som mulig, og derfor er ingen av alternativene veldig dyre. Vi har selvsagt stilt krav til kvalitet og bærekraft som må oppfylles.

1. Mares Combo Blenny Snorkelsett

Det er merkbart at dette er en dykkermaske, og snorkel av høyeste kvalitet, og som er nøye designet for å sitte godt og gi en best mulig undervannsopplevelse. Dette settet koster mer enn man kanskje vanligvis bruker på en dykkermaske og en snorkel for barn. Vi vil imidlertid anbefale å kjøpe et kvalitetsprodukt som dette fordi man i det lange løp drar nytte av å ha et produkt som varer over tid.

2. Mares Blenny Dykkemaske

Dette er et flott alternativ for de av dere som bare trenger en dykkermaske av god kvalitet uten tilhørende snorkel. Dette er egentlig en mellomting mellom dykkermaske og svømmebriller. Teknisk sett er det ikke en dykkermaske da produktet har to “øyne”. Samtidig er brillene relativt store, noe som gir like god sikt som med en vanlig dykkermaske. Disse brillene er myke å ha på, og de tilpasser seg ansiktet slik at ikke noe vann trenger inn. I tillegg er prisen behagelig lav.

3. Murena Senior Pro Series Maske og Snorkelsett

Dette er det beste snorkelsettet vi har testet. Settet inneholder en maske med en knusesikker linse og en snorkel med en ventil som hindrer at man får vann inn i munnen. Det er en fornøyelse å svømme rundt og utforske havbunnen med dette settet. Både maske og snorkel sitter komfortabelt og er av høy kvalitet. Det er godt å vite at du har kjøpt et produkt som vil vare lenge fremover, selv når du bruker det ofte. Siden brillene er store får man et veldig stort synsfelt når man er ute og utforsker, noe som selvfølgelig gjør gleden større. Prisen på dette produktet er litt høyere enn på mange av de andre dykkermaskene vi har testet, men hvis du vil ha et leketøy av litt høyere kvalitet er dette et veldig godt valg.

4. Bestway Hydro Star

Dette er det beste prisvalget hvis man er ute etter et billig, men bra snorkelsett. Vi har prøvd å slite og dra i dette snorkelsettet, men det holder seg godt sammen til tross for den lave prisen. En dykkermaske og snorkel kan få ganske røff behandling om sommeren, de kan kastes i sanden og etterlates utendørs. Det er også lett å glemme dykkermasken på stranden. Derfor kan det være en god ide å ikke bruke for mye penger på dykkermasker for det er en risiko for at du fortsatt må investere i en ny for de kommende sesongene. Vi tror derfor det kan være en god idé å kjøpe en dykkermaske til lav pris, men uten å kompromisse mye på kvaliteten. Vi synes Bestways snorkelsett er en god avveining mellom pris og funksjon.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com