Beste gyngehest: Best i test 2024

En gyngehest er, akkurat som en hobbyhest, en ekte klassiker som har stått på mange barnerom mens man vokste opp. Gyngehesten kan bli en kjær venn og en pålitelig lekekamerat som alltid tar en tur. En gyngehest i dag trenger ikke å være designet som en hest, men i dag er det en rekke varianter av det populære konseptet. En god gyngehest bør selvfølgelig være trygg å sitte på og vare over tid. Selvfølgelig må en god gyngehest også være morsom og komfortabel.

De 5 beste gyngehestene i 2024

Vi har testet en rekke gyngehester. Nedenfor gjennomgår vi de fem gyngehestene vi liker mest akkurat nå. Alle gyngende hester på listen vår er holdbare og trygge. Det som kan variere er størrelse og pris. For å se gjeldende priser og mer informasjon om de gyngende hestenes målinger og mer, kan du klikke på lenkene til butikkene der de selges.

1. Kids Concept Gyngehest mammut

 • Passer godt inn i de fleste interiører
 • Tåler høy vekt
 • Myk og komfortabel pels

Denne gyngehesten fra Kids Concept fanget oppmerksomheten vår med en gang da vi så den. Heldigvis skuffet det oss ikke. Dette er en veldig pen gyngehest som skiller seg ut fra mengden. Den har formen av en myk og lunefull mammut. Gyngehesten står på et fundament av stabilt tre. Meiene er store og gjør det praktisk talt umulig å velte den. Håndtaket er solid og stabilt å holde. Vi liker de myke tekstilene som skaper en vakker mammut. De myke fargene på denne gyngehesten gjør at den harmonisk passer inn i nesten alle rom.

Denne gyngehesten er mer robust enn de fleste andre gyngehester vi har testet. Den holder seg godt selv for eldre barn.

2. Teddykompaniet gyngelam

 • Stilig interiørdetaljer
 • Mykt stoff som kan fjernes og vaskes
 • Komfortabel å sitte på

Dette gyngelammet er glimrende når det gjelder utseende, og er vår favoritt. Heldigvis er dette også en god gyngehest når det gjelder moro. Rammen i seg selv består av tre, både meiene og håndtak føles stabile og trygge. Rammen er dekket med et uklart tekstil som skal ligne saueull. Denne gyngehesten er behagelig å sitte på og alle barna vi testet den med likte den godt.

Med denne gyngehesten har Teddykompaniet skapt noe som virkelig kan forbedre interiøret i et rom, noe som ikke alltid er tilfelle når du kjøper leker. Et pluss er også at du kan ta av stoffet og vaske det i en maskin, noe som betydelig forlenger produktets levetid.

3. Little Tikes Gyngehest

 • For de minste barna
 • Holder seg godt over tid
 • Tåler å stå utendørs
 • Lav pris

Dette er den billigste gyngehesten i testen vår. Lille Tikes gyngehest er det beste budsjettalternativet for de litt mindre barna. For en relativt billig penger får du en solid liten gyngehest i plast som er støpt i ett stykke. En fordel med denne gyngehesten er at den ikke krever noen montering overhodet, den er klar til bruk fra det øyeblikket du tar den ut av emballasjen.

Dette er en klassisk og velprøvd gyngehest. Hvis du kjøper dette produktet, vet du hva du får, det kan vare nesten på ubestemt tid. Siden gyngehesten er plast, kan den også stå utendørs uten å bli betydelig påvirket av vær eller vind.

4. PonyCycle Ride-On hest

gyngehest
 • Gå fremover ved hjelp av kontrollerte bevegelser
 • Høy kvalitet
 • Utrolig morsomt

Dette er ikke en tradisjonell gyngehest med meier stående på ett sted. Dette er noe så fantastisk som en hest du kan bevege seg forover når du sitter på den. Ved at barnet gjør gyngebevegelser på hesten, ruller den sakte og forsiktig fremover. Barna elsker virkelig denne gyngehesten fordi leken blir mye mer realistisk når du faktisk kan bevege deg på hesten din.

Noe vi virkelig liker med dette produktet er hvordan det forener nytte med glede. Ved å gjøre kontrollerte bevegelser på hesten, trener barna sine motoriske ferdigheter og kroppskontroll. Denne hesten er av høy kvalitet og tåler utallige timer med lek. Den er utstyrt med en komfortabel pute og stigbøyler for å gjøre reisen komfortabel. Dette produktets største ulempe er dessverre at det koster ganske mye mer enn en tradisjonell gyngehest.

5. Jabadabado gyngeheset

 • Tradisjonell gyngehest
 • Lang levetid
 • Sikker

Dette er produktet for de som ønsker en ærlig gammel gyngehest i tre. Jabadabado har en rekke forskjellige design på sine gyngehester, de er alle av god kvalitet og er stabile. Vi testet versjonen som er designet som en elefant, men de har selvfølgelig også hester.

Jabadabados gyngehester er laget av solid tre. I motsetning til noen andre gyngehester på markedet, har de ingen detaljer som kan komme av eller bli skitne. Derfor er dette en gyngehest som kan leve lenge. Hvorfor ikke la søsknene arve det eller beholde det som et minne når barna har blitt for store til å bruke det. Vi liker spesielt de malte detaljene på denne søte gyngehesten.

Om best i test topplisten

Hvordan valgte vi hvilke gyngehester som var best i test? Vi har sett på den generelle kvaliteten til en rekke gyngehestprodusenter. Vi valgte produktene som vi mener tilbyr den beste kvaliteten i forhold til pris. Blant de forskjellige produsentene har vi deretter gjennomgått og valgt de enkelte modellene vi likte best. For oss har det vært viktig å ha et bredere utvalg av produkter fra forskjellige produsenter, slik at det er et mangfold i topplisten vår. Vi har testet de utvalgte gyngehestene for å sikre at de virkelig måler seg. Etter vår vurdering har vi lagt stor vekt på at produktene er holdbare. Det er viktig at gyngehesten virkelig kan brukes, uten at den blir ødelagt.

Produktene vi har valgt, føler vi oss trygge på at de vil vare i mange år, selv om de blir utsatt for intensiv bruk.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com