Beste oppbevaring for barnerommet eller lekerommet: Best i test 2024

Når du får barn, blir det plutselig en reell utfordring å holde hjemmet ditt fint. For å holde orden er det noe av et must med gode oppbevaringssystem. Ved hjelp av gode møbler og oppbevaringsbokser kan man oppbevare mye, for eksempel kosedyr eller togspor, og det blir lettere å raskt rydde opp, men også å holde barnas rom pent for hverdagen.

Som forelder bør du lære barna dine viktigheten av å rydde opp etter seg selv i en tidlig alder. Barna selv drar nytte av dette etter hvert som de blir eldre, og selvfølgelig avlaster det oss også foreldre hvis vi ikke hele tiden trenger å hente barnas dingser. For å gjøre det enklere for barna, finnes det en rekke morsomme og pedagogiske lagringsalternativer du kan bruke til å hjelpe.

De 5 beste oppbevaringsproduktene i 2024

Vi har testet og gjennomgått en rekke produkter for oppbevaring på barne- eller lekerommet. Nedenfor har vi gjennomgått de fem produktene vi liker best akkurat nå. Vi har valgt produkter fra den minste esken til en større lagringshylle. Disse produktene kan selvfølgelig brukes i kombinasjon med hverandre i ett og samme rom. Et godt lagringsprodukt til barnerommet bør selvfølgelig være holdbart, da det skal tåle at barna bruker det daglig. Et godt lagringsprodukt skal se morsomt ut og være enkelt å bruke, slik at det inspirerer barna til å holde sitt eget rom ryddig og fint.

1. Kids Concept Star skap

Dette er et veldig pent designet skap fra Kids Concept som både oppfyller en funksjon og blir en veldig fin interiørdetalj i hjemmet. Dette er et skap laget av tre som, mens det er veldig strippet ned i design, også ser litt rampete ut. Vi liker når du kan finne møbler til barna som ser morsomme og innbydende ut, men samtidig ikke skiller seg ut for mye fra møblene i huset generelt. Vi tror at dette lagringsmøblet lykkes i nettopp det.

Dette er et høykvalitetsskap som vil kunne stå på barnerommet mens barnet vokser opp. Dette møbelet er perfekt for lagring av bøker, leker, kosedyr og mer. Dette skapet fungerer også som et avlastningsområde når du trenger å legge bort alle barnas gadgets.

Dette fine skapet er tilgjengelig i flere forskjellige lyse farger.

2. LEGO Oppbevaring 8 Design Collection

Lego har en rekke morsomme og stilige oppbevaringsenheter som er designet som deres klassiske Lego-klosser. Vi falt for denne pene lille oppbevaringsboksen som kommer i flere forskjellige farger. Esken er designet som et Lego-stykke, utseendet er både lekent, men også stilig og stilig. Ved å løfte toppen med de klassiske knottene åpner du esken der du kan legge bort leker og mer slik at du blir fin og ren på de åpne områdene på barnerommet.

3. Alice & Fox Oppbevaringseske

Vi falt umiddelbart for denne fine oppbevaringsboksen fra Alice & Fox. Vi liker spesielt de søte små beina som begge løfter utseendet, men også oppfyller en praktisk funksjon. Silhuetten i seg selv ser ut som et lite hus med skorstein. Det du legger i esken er helt valgfritt, det passer mesteparten av tiden, da det er ganske romslig. Vi synes det er spesielt egnet å ha bøker i den!

4. Done by Deer oppbevaringskurver 3-pakning

Done by Deer har utviklet et sett med tre praktiske oppbevaringskurver i forskjellige størrelser som passer perfekt i lekerommet. Hva du legger i kurvene du velger selv, men de passer for alt fra klær til kosedyr og leker. Kurvene er relativt ryddige, så det er bra at barna selv bruker dem til daglig bruk. Siden kurvene er tilgjengelige i forskjellige farger, kan du la barna velge hvilken farge de vil ha for sitt spesielle rom. God kvalitet og relativt lav pris!

5. Cam Cam Copenhagen benk med lagring

Dette fine lille møbelet fra den danske produsenten Cam Cam Copenhagen fyller to funksjoner i en. Møblene tilbyr oppbevaring, men er også et sete. På denne måten sparer du plass i hjemmet mens du får en boks som er lett selv for barna å skjule sine mange leker i.

Dette møbelet har et tidløs design som gjør at den passer godt i ethvert hjem. Dette møbelet er vel verdt prisen fordi det vil kunne brukes til lagring selv når barna har blitt litt for store til å sitte på den.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com