De beste lære-å-gå skoene: Best i test i 2024

Barnets første skritt er en stolt og minneverdig begivenhet i alle foreldres liv. Med et par gode sko på føttene er det lettere for barnet å ta de første skrittene, men også for fortsatte eventyr på de små ustødige beina. Lære-å-gå sko er (akkurat som lære-å-gå stolen) spesielt designet for å gi stabilitet og sikkerhet, og hjelpe det uerfarne barnet med å holde balansen og grepet mot underlaget.

De 5 beste lære-å-gå skoene i 2024

Vi har testet en rekke lære-å-gå sko tilgjengelig på markedet i dag. Nedenfor har vi valgt ut fem favoritter som vi har vært veldig fornøyd med. Et godt par lære-å-gå sko bør være stabilt og gi støtte til barnets små føtter. De bør selvfølgelig også være komfortable og enkle å ta av og på. Det er også av stor betydning at sålen gir godt grep pmot underlaget slik at det ikke er fare for at barnet glir og slår seg.

1. Kavat Edsbro XC

Dette er en tøff og holdbar sko fra den gamle kjente produsenten Kavat. Denne skoen ser veldig heftig ut, og det er den også. Med smussavvisende eksteriør tåler den utendørs lek. Noe vi liker spesielt godt med denne modellen, er den ekstra store åpningen. Takket være åpningen er det veldig enkelt å ta skoen på og av på få sekunder, og det er selvfølgelig prisverdig hvis du har et utålmodig barn som ikke liker problemer. Fordi skoene er så enkle å ta på, kan man bruke dem daglig uten noen problemer.

Denne modellen har en god og tykk ytre gummisåle, men også en god og elastisk innersåle. De to sålene gir barnet best mulig komfort. Fordi skoene er komfortable å ha på og gå med, øker man sjansen for at barnet raskere vil kunne gå litt for egen maskin.

2. PAX Gram Leopard

Pax er en skoprodusent som har eksistert i svært lenge, og derfor har vi alltid ekstra høye krav til skoene deres. Heldigvis fortsetter Pax å levere. De har en rekke lære-å-gå modeller ute, og denne gangen testet vi denne leopardmønstrede godbiten. Du kan imidlertid være trygg på at de andre modellene også er av samme høye kvalitet som dette paret.

Når man kjøper et par lære-å-gå sko fra Pax må man betale litt ekstra sammenlignet med budsjettalternativene der ute. Pax-stempelet er imidlertid noe som sikrer at man får et par virkelig holdbare sko med best mulig funksjon.

Disse skoene har en fin leopardmønstret utside av lær. Takket være det faktum at det er lisser og ikke borrelås, ser skoene veldig lekre og sofistikerte ut. Sålen på disse skoene er godt mønstret og sikrer at friksjonen er minimal. Det faktum at sålen er så stabil mot underlaget gjør at vi som foreldre føler oss veldig trygge når ungene tar sine første skritt.

3. Bisgaard Lære å Gå Sko Nude

Dette er et par sko av god kvalitet laget av ekte lær. Skoene finnes i flere farger så det er lett å finne noe som passer alle små lekne barn. Sålen er laget av rågummi og er helt sklisikker, faktisk føles det som sålen med minst friksjon som vi har testet så langt. Det som også er fint med disse skoene er at de har et par borrelåsbånd som er enkle å håndtere. Lisser kan sikkert være ryddige, men borrelåsbåndene gjør det mye enklere, spesielt hvis skoene brukes ofte. Denne lære-å-gå skoen kombinerer funksjon og utseende på en veldig god måte. En god og rimelig sko som vi helt enkelt anbefaler!

4. Jacadi T-Bar Lære-Å-Gå sko

Da vi først så denne serien med lære-å-gå sko fra Jacadi, ble vi fullstendig solgt. Dette er luftige og veldig stilige, så vel som søte, sko for de aller minste. Denne modellen føles sporty i utseende, og den finnes i flere lekre farger. Vi valgte denne modellen med en såle som skinner sterkt i grønt, virkelig lekkert! Heldigvis er disse skoene ikke bare stilige, de er faktisk veldig gode også. Denne modellen koster noe mer enn mange av konkurrentenes alternativer. Vi kan imidlertid se at det er vel verdt pengene hvis du vil ha det aller beste for barnet ditt. Dette er en stabil og spenstig sko som er perfekt for å la barnet ditt ta sine første vaklende skritt. Takket være skoens åpne design og borrelås er den enkel å ta på og av på bare noen få sekunder.

5. Camper Path Elastic

En veldig fin sko laget av uspaltet lær av høy kvalitet. Denne skoen finnes i flere forskjellige fine farger så det er lett å finne noe som passer. Denne skoen har lisser som forbedrer skoens estetikk, men samtidig er det en borrelås som gjør skoen enkel å ta på og av. Sålen er myk og lett, noe som gjør hele skoen enkel å gå med, samtidig som den fjærer mykt for best mulig komfort. Dette er en eksklusiv sko som vi synes er vel verdt prisen.