Beste stelleveske: Best i test 2024

En stelleveske er noe du vil bruke mye når du er utenfor ditt eget hjem, derfor er det ganske forståelig at mange synes det er viktig at stellevesken er stilig. Imidlertid kan man ikke bare stirre blindt på utseendet, funksjonen til stellevesken er også av største betydning. Du vil ha en stelleveske som er enkel å bruke og gjør hverdagen enklere. Hvis du kjøper en stelleveske som ikke er så brukervennlig, vil du snart innse feilen din og ønske at du har gjennomgått den litt mer nøye før kjøpet. Vi presenterer nedenfor noen stellevesker som er grundig testet og gjennomgått, slik at du skal kunne gjøre et godt valg.

De 4 beste stelleveskene i 2024

1. Beemoo Pro Double stelleveske

 • Vakker
 • Romslig
 • Praktiske rom på utsiden

Beemoo Double er en av de penere stelleveskene vi har sett. At denne vesken er stor og romslig og har flere lett tilgjengelige rom, gjør ikke saken verre. Denne vesken har mange ytre rom som du raskt kan legge ting i, og plukke opp ting fra uten å måtte åpne det store rommet. Enkel tilgang er et av stikkordene for et smidig liv som barneforelder. Denne vesken oppfyller virkelig kravet om enkel tilgang. Også på innsiden er det noen mindre rom i tillegg til den store lagringsplassen der inne. Den leveres også med en praktisk pleiepute. Dette er en perfekt veske for deg som trenger å bære mye med deg. Kanskje du har flere barn som alle har behov for dingser. Ulempen er at den kan være litt for stor hvis du ikke har behov for den størrelsen.

2. Petite Chérie stelleveske

 • Stilig veske som fungerer til det meste
 • Mange rom
 • Med stelleunderlegg

Dette er en svenskdesignet veske som er veldig fin å se på. Heldigvis er denne modellen også veldig funksjonell. Langs det store hovedrommet er det en stabil glidelås, som gjør at du kan føle deg trygg på at innholdet forblir i vesken. Inne i vesken er det fire innerrom som gjør det enkelt å sortere dingsene på best mulig måte.

Noe vi virkelig liker med denne vesken er at den kan brukes like godt som hverdagsvesken som en stelleveske. Det er vesker som virkelig ser ut som stellevesker, og så er det vesker som dette som er både praktiske og stilige.

Dette er en rimelig og god veske som vi kan anbefale på det sterkeste. Med kjøpet får du også en stellemadrass. Med skulderremmen kan du bære vesken enkelt over skulderen, eller du kan bruke den til å feste den til barnevognen.

3. Bellotte Lisa

 • Fasjonabelt design
 • Romslig
 • Inkluderte stropper gjør posen til en veske

Bellotte Lisa er en stilig stelleveske for den motebevisste moren. Til tross for det komfortable eksteriøret, er dette en veldig praktisk hverdagsveske. Den har god plass til alle barnets og alle dine egne ting. Noe av det vi liker best med denne vesken er hvor mange forskjellige rom og avdelinger det er. Det store antallet rom gjør det enkelt å sortere alle tingene du har med deg, slik at du enkelt kan finne det du trenger. Denne vesken har alt den moderne moren trenger.

Denne vesken leveres med et par praktiske stropper som kan brukes til å gjøre posen om til en vanlig veske. Stroppene kan også brukes til å feste stellevesken til barnevognen.

4. Beemoo Pro stelleveske

 • Stilig
 • Godt organisert
 • Komfortabel avtakbar skulderrem inkludert

Vi kan virkelig anbefale denne stellevesken med navnet Beemoo Pro. Det er mange stellevesker som ser ut som håndvesker som mange pappaer sannsynligvis ikke er komfortable med å ha som hverdagsveske. Derfor er det godt å ha en veldig fin veske som pappa (så vel som mamma selvfølgelig) kan ha med stolthet. Beemoo Daddy er ikke bare en praktisk stelleveske, den er også stilig. Hva er det da som gjør denne vesken så praktisk? Vel, innsiden er veldig romslig med god plass til bleier og alt annet en moderne forelder trenger å ta med seg.

Vesken er laget av polyestermateriale, men har flere detaljer i imitert skinn som gjør at den ser eksklusiv ut. Denne vesken har en praktisk avtakbar skulderrem som kan brukes ved behov.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com