Den beste sengeuroen: Best i test 2024

sengeuro

Vi har testet og vurdert et større antall sengeuroer. Nedenfor presenterer vi de fem uroene vi synes er de beste akkurat nå. Etter vår vurdering har vi tatt hensyn til faktorer som utseende, lyd, kvalitet og pris.

De 4 beste sengeuroene i 2024

1. Tiny Love Take Along

 • Søt
 • Kan festes hvor som helst
 • 5 beroligende melodier

Tiny Love Take Along er en søt sengeuro som har de ultimate lydene for å gjøre hvem som helst søvnig. Denne uroen har fem forskjellige melodier, som alle er herlig myke og beroligende. Også de søte små figurene som snurrer sakte rundt gjør sitt for å skape en beroligende atmosfære.

Dette produktet leveres med tre forskjellige fester som gjør at man kan ta det med seg nesten hvor som helst. Uroen kan festes til alt fra senger til barnevogner og babygym.

2. Cloudberry Castle Uro

 • Søt
 • Uten batterier
 • Rimelig

Cloudberry Castle lager virkelig søte uroer med alle slags motiver. Dette er uroer som fortjener oppmerksomhet fordi de er veldig søte og helt uten batterier! Denne uroen trenger bare å bli trukket opp litt, så snurrer den og spiller musikk. Vi synes det er veldig bra å ikke ha batterier i barnas leketøy, både for miljøets skyld, men også for barnas helse. Noen ganger er det enkle også det beste!

3. Rätt Start Mummi Sengeuro

 • Sjarmerende
 • Klassisk lyd
 • Kan vaskes i maskin ved 40 grader

Dette er en myk og sjarmerende sengeuro for alle oss som elsker Mummi. Denne uroen har en sang som spilles opp gjennom tonene i en gammel klassisk spilledåse. Lyden som kommer fra Mummi sengeuro er veldig harmonisk og gjør oss foreldre litt nostalgiske når vi hører den. De forskjellige Mummifigurene er laget av et veldig behagelig og mykt materiale som tåler å bli tatt på. Når uroen blir skitten kan den vaskes i maskin på 40 grader. Det er selvfølgelig noe man setter pris og som taler til denne sengeuroens fordel. Det er alt for mange barneleker som ikke tåler å bli brukt, men Mummi sengeuro er heldigvis ikke en av dem.

4. Tiny Love Soothe n Groove Uro Princess Tales

 • 18 melodier av høy kvalitet
 • Stor og vakker
 • Bærbar musikkspiller

Dette er en sengeuro kombinert med en musikkspiller. Musikkspilleren kan kobles fra, og barnet kan derfor ta med bare musikkspilleren i løpet av dagen for å lytte til de 18 innprogrammerte melodiene. Alle låtene er veldig søte, rolige og selvfølgelig veldig populære blant barn. Når man kombinerer musikken med de rolig roterende figurene, blir barnet raskt rolig og klar for en lur eller en god natts søvn.

Dette er en sengeuro som koster ganske mye mer enn andre alternativer. Vi tror imidlertid at dette produktet kan være verdt pengene fordi det er stort, av god kvalitet og fordi musikkspilleren gir merverdi.

Hvilken sengeuro er den beste?

Den beste senguroen i vår test ble Tiny Love Take Along, som er en rimelig sengeuro med morsomme figurer og gode vuggesanger.

Hvilken sengeuro som passer best for deg og barnet ditt avhenger selvfølgelig av dine krav og ditt budsjett. Det finnes sengeuroer i alle prisklasser – fra noen få hundre kroner til et eller flere tusen kroner. Selv om vi ikke anbefaler de aller billigste sengeuroene på grunn av kvalitetsproblemer, er det mange gode uroer som bare koster noen få hundrelapper.

Hvilken uro som er den rette beror også på hvor du skal bruke den og hvordan den skal festes. Det finnes spesielle reiseuroer som har svært fleksible braketter som kan festes til det meste. Det er veldig bra hvis du vil ta med uroen og feste den til for eksempel en barnevogn.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com