Den beste husken: Best i test i 2024

En huske er et morsomt tidsfordriv som kan lyse opp hverdagen. Å huske kan også være gunstig for barnet for ved å huske trener man motorikken, og det kan også gi litt mosjon. Å huske kan også være en av de mange tingene i livet som gir barnet selvtillit. I begynnelsen kan det være skummelt å sette seg på husken, men når barna utfordrer frykten, oppdager han eller hun at det ikke var så farlig. Ved å huske blir man mindre redd for fart og bevegelse, noe man kan ha nytte av i andre aspekter av livet. Ved å kontrollere huskingen selv, får barnet en positiv tro på sin egen evne til å gjøre ting.

De beste huskene i 2024

Vi har testet og vurdert en rekke husker. Nedenfor gjennomgår vi noen utvalgte husker som vi liker best akkurat nå. For å komme med på listen vår må husken være trygg og holdbar. Det kreves også at de må kunne vare over tid, da vi ikke liker å kjøpe nye produkter unødvendig. Vi har tatt med de huskene vi synes er best i forskjellige kategorier. Imidlertid har de alle til felles at de er relativt rimelige, man får ganske enkelt mye huske for pengene sine. Det skal imidlertid også sies at den beste husken er den som barnet liker og vil bruke mye. Det kan derfor være en god idé å ta barnet med på råd når man skal velge en huske.

Den beste standardhusken: Hörby Bruk Gungsits i plast

Husken fra svenske Hörby Bruk er en virkelig trofast tjener som har en svært god pris. Dette er en veldig enkel, men robust huske som vil vare i mange år fremover. Best av alt er at husken har en veldig god pris. Denne husken har fire festepunkter som gjør at den føles mer stabil enn huskene som bare har to. En annen positiv funksjon er at høyden på tauene er veldig enkle å justere. Denne husken har UV-beskyttelse, noe som betyr at den ikke falmer i solen, som man ofte ser på andre husker.

Den beste snurrende husken: Hörby Bruk Plate Tallerkenhuske

Dette er en stabil og sikker CE-merket tallerkenhuske fra Hörby Bruk. Denne husken er veldig godt likt av barna vi testet den med, og vi kan forstå hvorfor. Husken er stabil og komfortabel å sitte på. Når man husker kan den snurre rundt sin egen akse. Dette er en huske som er laget for å vare, og den tåler UV-lys godt. Det gjør at man kan ha den utendørs i mange år før den begynner å se slitt ut.

Billigst: Plasto Huske komplett med tau

Dette er en billig huske vi virkelig kan anbefale. Til tross for en pris rundt hundrelappen får man en holdbar huske av god kvalitet. Etter vår vurdering er dette er en robust huske som holder også ved villere lek. Nøyaktig hvor lenge den vil vare når den henger utendørs, er vanskelig å si, men ettersom både plast og tau er tykke tror vi at dette er en huske som vil kunne brukes i lang tid.

Den beste husken for flere: Hörby Bruk Kompishuske avlang

Dette er en huske barna virkelig elsker. Takket være størrelsen kan flere barn dele gleden og sitte samtidig på husken. Husken føles veldig trygg og stabil, og tåler en belastning på opptil 150 kg. Når de sitter får flere barn plass i husken samtidig. Man kan også prøve å ligge i husken, veldig morsomt både for barna og for oss voksne som ser på! Selve sitteområdet består av et finmasket nett som slipper gjennom regn og fuktighet, veldig praktisk.

Den beste innendørshusken: Done By Deer Trehuske

Dette er en huske laget for innendørs bruk. For de som har godt humør og god plass, er en innendørs huske for barna den rene drømmen. Tenk deg å kunne huske når som helst uavhengig av været. Designmessig er dette den lekreste husken vi har testet. Husken har et nydelig retrodesign som virkelig passer godt i nesten alle interiører. Dette produktet har god støtte rundt setet, noe som betyr at barnet sitter fast på plass i husken.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com