Den beste barnekrakken: Best i test 2024

barnekrakk

En barnekrakk gir barnet mulighet til å takle flere ting selv. At barna klarer å gjøre ting selv gir dem bedre selvtillit og kan også gjøre det lettere for oss foreldre. Ved hjelp av en barnekrakk kan barnet lettere administrere tingene sine på badet, eller hvorfor ikke kunne hjelpe til litt på kjøkkenet?

De 4 beste barnekrakkene i 2024

Vi har gjennomgått og testet en rekke barnekrakker. Nedenfor presenterer vi de fire produktene vi liker best akkurat nå. En god krakk skal være lett å flytte, også for et barn. Samtidig skal den stå stødig på plass når man har satt den ned. En god barnekrakk bør også ha en slags anti-sklifunksjon slik at barnet kan stå trygt, uansett om føttene er våte eller tørre.

1. BabyBjörn Krakk

 • Pen
 • Lett
 • Veldig god sklisikker matte

BabyBjörn har laget en fin krakk som har alt man kan ønske seg. Den er stabil, den beveger seg ikke på gulvet når den brukes. Toppen av krakken er dekket med en sklisikker matte som gjør at den som står på den, kan stå sikkert på ett sted. Krakken fungerer bra til å ha på badet, for eksempel fordi anti-sklimatten fungerer like bra når barnas føtter er våte.

Denne krakken er veldig lett, alle barn kan flytte den rundt uten problemer, og samtidig tåler den nesten hvor mye vekt som helst. Krakken kan også brukes av voksne uten problemer.

Denne krakken har et veldig enkelt, men stilig design som gjør at det enkelt å rengjøre den. Det er ingen kroker hvor smuss kan samle seg. Når den blir skitten er det lett å tørke av den.

Denne krakken koster litt mer enn de billigste krakkene vi har testet, men vi synes det er verdt noen kroner ekstra å få en stilig krakk av høyeste kvalitet som er 100 prosent testet og helt trygg.

2. BabyDan Skammel To Trinn

 • To trinn
 • Stabil
 • Rimelig

Denne krakken er den beste for barn som trenger å komme litt høyere opp. De andre krakkene på listen vår har omtrent samme høyde. I noen tilfeller er denne høyden ikke helt tilstrekkelig, og da er det godt å ha en to-trinns krakk. Med større høyde øker selvfølgelig viktigheten av å ha en sikker krakk. Den beste to-trinnskrakken vi har testet kommer fra BabyDan. Dette er en stabil og solid krakk som står fast på overflaten takket være antisklimateriale under. Antisklimatter er også tilgjengelige på begge trinnene på dette produktet og det er derfor egnet for bruk i våte miljøer som på badet.

Dette er en god og rimelig krakk for dere som trenger en litt høyere krakk til barna. Krakken har praktiske håndtak som gjør det enkelt å flytte og håndtere den.

3. Beemoo Care Krakk

 • Billig
 • Holdbar

Dette er en krakk fra Beemoo som gjør det den skal. Krakken har en sklisikker overflate og også en gummistrimmel under som gjør at man står stabilt på den samtidig som krakken forblir på samme sted på gulvet.

Dette er en plastkrakk som verken er pen eller stygg. Denne krakken har imidlertid to viktige egenskaper. Beemoo Care er stabil og lett å stå på, og ser også ut til å kunne tåle så mye vekt. Det virker derfor ikke som om det er noen risiko for at den skulle gi etter noensinne. Den andre fordelen er prisen, for dette er en relativt billig krakk. Hvis du vil ha en krakk til lavest mulig pris, men som samtidig er sikker, er Beemoo Care produktet for deg.

4. Liewood Ulla Krakk

 • Kult design
 • Bambus
 • Voksent utseende

Dette er en kul krakk laget av en blanding av bambus og melamin for å gi den en overlegen styrke. Krakken er laget i et enkelt sammenhengende stykke som ser veldig kult ut. Midt på krakken er det et hull som gjør at krakken er enkel å plukke opp og flytte.

Denne krakken har antisklifunksjon på toppen som gjør at man kan stole 100 prosent på den, selv når det for eksempel er vått på badet. Dette er en krakk man kan beholde lenge etter at barna har vokst opp. Dette er en lett og praktisk krakk som ikke har noe barnslig utseende i det hele tatt. Ifølge produsenten tåler krakken en vekt på 100 kg. Den eneste ulempen ved denne krakken er at den er relativt dyr.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com