Beste tråbil: Best i test 2024

tråbil

Vi har vurdert og testet en stor mengde tråbiler. Vi har funnet ut at det finnes mange billige tråbiler som ikke helt holder mål. Å kjøpe en tråbil til bare noen få hundre kroner er vanligvis ikke noen god idé, med mindre man syns at det er OK at de bare varer én sesong. Å kjøpe en altfor billig tråbil kan også utgjøre en fare for barnet. Vi har for eksempel sett biler som har ubeskyttede kjeder som barna i verste fall kan bli viklet inn i.

Nedenfor presenterer vi de fem tråbilene vi liker best akkurat nå. Etter vår vurdering har vi forsøkt å legge vekt på kvalitet, kjøreglede, men også overkommelig pris.

De 5 beste tråbilene i 2024

1. Rolly Toys Trampetraktor

 • God balanse mellom pris og kvalitet
 • Moro med en traktorgraver!
 • Kul design

Dette er en god og morsom leketraktor med frontlaster som har gjennomgående høy kvalitet. En veldig morsom detalj som vi setter stor pris på, er at panseret kan åpnes. Under panseret er det fine detaljer som gjør at man kan leke at det er en ekte motor man kan reparere, noe barna setter stor pris på.

Takket være det faktum at avstanden til pedalenes avstand til setet kan justeres, gjør dette til et leketøy egnet for de fleste barn. Fleksibilitet gjør også at det går an å vokse med traktoren. Å leke med hengeren også barnslig moro!

2. Alex’s Garage Tråbil Go-kart Formula 1

 • Billig
 • Holdbar

Dette er en fin tråbil som er veldig tiltalende for litt yngre barn. Det er en rimelig bil som fungerer ganske bra til tross for prisen. Bilen er relativt holdbar og vil klare mange sesonger med kjøring på harde overflater. Hjulene er relativt harde og ikke så fjærende, men det er positivt at de tåler litt hard behandling. Setet er komfortabelt og håndbremsen praktisk. Når det gjelder pris, er dette et godt kjøp for oss foreldre som ønsker å gi barna ennå et leketøy uten at det koster en formue.

3. Rolly Toys Trampetraktor John Deere

 • Detaljert kopi av en ekte traktor
 • Robust
 • Heldekkende kjedebeskyttelse

Hvis jeg hadde vært barn, ville dette vært drømmebilen min. For hvem vil vel ikke kjøre traktor? Dette er faktisk ikke bare en hvilken som helst leketraktor, den er en kopi av John Deere 6920 traktor og er faktisk produsert under lisens av John Deere selv. Det faktum at dette produktet er en detaljert kopi av en ekte traktor, gjør den ikke mindre interessant. Traktoren blir faktisk litt morsommere å leke med takket være nøye produserte detaljer som motorpanseret som kan åpnes.

Dette er en robust og gjennomtenkt tråbil av høy kvalitet. Du kan føle seg trygg på å la barnet tråkke rundt på denne traktoren ettersom kjedet er helt dekket av kjedebeskyttelsen. Det gjør det umulig for barnet å få bein eller føtter inn i kjedet når han eller hun er ute og kjører. Setet på denne traktoren er til og med justerbart, noe som gjør at det tilpasses etter hvert som barnet vokser.

4. Abarth Go-kart

 • Rimelig
 • God kvalitet
 • Gummidekk

Dette er en veldig kompetent liten tråbil i sportsbilformat. Denne bilen ligger i mellomprisklassen for tråbiler. Dette er et godt valg for den gjennomsnittlige brukeren, og er en bil som kan brukes. Setet og rattet på denne tråbilen leder tankene til motorsport. Setet er også stort og veldig behagelig for en tråbil, og det er også mulig å tilpasse det til barnets høyde. Denne trålbilen har gummidekk, som vi syns er en stor fordel. Det blir rett og slett morsommere å kjøre med gode dekk som disse. Dette er en rimelig og robust liten tråbil som vi anbefaler på det sterkeste.

5. Ford Ranger Go-Kart Tråbil

 • God kvalitet
 • Rask
 • Gode dekk

Den beste tråbilen vi har testet er Ford Ranger Go-kart. Det finnes mange billige tråbiler på markedet som ikke varer veldig lenge. Det syns vi er synd. Derfor ble vi veldig glade da vi fant denne tråbilen som er av meget høy kvalitet. Dette er en kvalitetsbil med solid kjedebeskyttelse. Pedalene driver forhjulene, og tråkker man på kan man komme opp i gode hastigheter. Siden bilen er robust og godt bygget, føles det trygt selv når barna kjører litt fortere. Dette er et veldig morsomt leketøy som tåler å bli brukt. Bilen har gummidekk som gir godt grep, og har også en håndbrems. Dette er et godt alternativ for de som ønsker en god bruksbil som kan brukes, som er sikker og som vil vare lenge.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com