Beste madrassbeskytter for barn: Best i test 2024

Å kjøpe et tisselaken eller madrassbeskytter er ofte en lønnsom virksomhet. Med madrassbeskytter beskytter du madrassen din, noe som gjør at madrassen holder seg frisk over tid og dermed forlenges levetiden. Å ha råd til et godt madrassbeskytter er derfor som regel en investering du får igjen over tid, da du får en madrass som varer lenger. Spesielt når det gjelder barn, er et tisselaken eller madrassbeskytter et uvurderlig hjelpemiddel som sparer mye trøbbel. Uansett om babyen har på seg en bleie eller ikke, kan ting lekke ut i sengen. Selv for eldre barn uten bleie, er tisselaken en sikkerhet i tilfelle en ulykke.

De 6 beste tisselakene i 2024

Vi har gjennomgått en rekke madrassbeskytter til barnesenger. Nedenfor kan du se vår gjennomgang av de seks beste tisselakene akkurat nå. Vi har valgt madrassbeskytter i forskjellige størrelser og fra forskjellige prisklasser for å gjøre det enkelt å finne et produkt tilpasset behov og lommebok.

1. Kaxholmen Plast Frotté

Dette er et tisselaken for de som ønsker det aller beste. Det er mange billige tisselaken der ute, som i seg selv kan oppfylle sin funksjon, men som raskt slites ut og må byttes ut. Dette er et høykvalitets tisselaken som vil vare i det lange løp takket være materialet.

Dette produktet er veldig populært blant brukerne, og vi kan forstå hvorfor. Materialet gjør den veldig myk og behagelig i sengen. Materialvalget betyr også at trekket sitter godt på plass i sengen uten å bevege seg. Det vil derfor være enkelt å ta på og holde seg etter sengetid. Plasten i materialet gjør at beskytteren effektivt kan beskytte den underliggende madrassen. Plasten er ftalatfri, noe som gjør at du kan føle deg trygg ved å bruke produktet i barnesengene, hver dag. Mens dette madrassdekselet forhindrer fuktighet i å trenge inn, holder det også sengen kjølig og luftig.

2. Stokke Sleepi Dra-på-Laken

Dette er et tisselaken av høy kvalitet designet for å beskytte madrassen i Stokkes barnesenger. Selvfølgelig kan du også bruke dette tisselakenet i andre senger med lignende dimensjoner. Dette lakenet er laget av bomull og er ekstra mykt. Med dette lakenet i sengen sover barnet mykere enn han eller hun ville ha gjort uten.

Man skal ikke undervurdere betydningen av et laken i krybben. Ved å beskytte madrassen holder den seg frisk lenger. Dette tisselakenet er trygt og bidrar til en mykere opplevelse for babyen.

3. Sebra Madrassbeskytter

Denne madrassbeskytterener relativt tykt og også ekstra mykt. Denne madrassbeskytterener gjør derfor at barna sover veldig mykt og komfortabelt. Produktet er laget av bomull. På innsiden er det en polyesterfylling som beskytter mot fuktighet og holder madrassen under frisk.

Dette lakenet har elastiske bånd som er enkle å trekke over madrassen og som holder beskytteren godt på plass. Dette er et produkt av høy kvalitet som vi kan anbefale. Tisselakenet tåler maskinvask på 60 grader.

4. Jollyroom By Borganäs Madrassbeskyttelse

Dette er en av de beste madrassbeskytterne for juniorsengen du kan kjøpe akkurat nå. Det som gjør at vi liker dette produktet så godt er blant annet at det har en relativt billig pris hvis du ser på hva du faktisk får for pengene. Dette produktet er laget av en blanding av bomull og polyester som gir det akkurat de riktige egenskapene. Dette tisselakenet er mykt og behagelig samtidig som det er slitesterkt. Det er også enkel å holde rent, da det tåler maskinvask på 60 grader. Det er også positivt at den er sertifisert i henhold til oekotex-standarden.

Dette trekket sitter godt på plass da det har elastiske bånd i hver kant som holder det på plass på madrassen. Produktet er tilgjengelig i en rekke størrelser som er synlige hvis du klikker på lenken til forhandleren nedenfor.

5. JLY kjølig tisselaken 60×120, 90×200, 70×140

Dette er et billig, men kvalitativt tisselaken fra den kjente produsenten JLY. Det beste med dette tisselakenet er at det har kjøleegenskaper i sengen. Ved å fjerne overflødig varme gir madrasstrekket barnet en kjølig og frisk seng, som er den beste oppskriften på en god natts søvn.

Tisselakenet fra JLY er sertifisert i henhold til Oekotex-standarden, noe som betyr at du kan være sikker på at tisselakenet ikke er skadelig for barnets følsomme hud. Selvfølgelig føles det godt å ha trygge og velprøvde ting for barnet, og spesielt når det gjelder et produkt som dette som barnet vil være i nær kontakt med i lang tid.

Dette er et brukervennlig tisselaken som holder seg på plass i sengen uten å bevege seg. Lakenet holdes på plass takket ekstra fester i hvert hjørne.

6. Doomoo tisselaken for barneseng 60×120 cm

Dette er et avansert madrassbeskytter som fungerer for både barn og voksne. Dette produktet har en utrolig absorpsjonsevne på 2 liter per kvadratmeter. Hemmeligheten bak absorberingsevnen ligger i de fem forskjellige lagene i lakenet. Det faktum at produktet har så mange lag betyr at væsken raskt kommer seg nedover og at det øvre laget holder seg tørt. Mot bunnen er det helt vanntett, noe som beskytter madrassen mot skade.

Dette madrasstrekket puster når du sover på den, noe som gjør at du føler deg frisk, kjølig og tørr. Når barnet blir større, kan lakenet vendes for å passe inn i en større seng. Det plasseres deretter slik at det beskytter mot mulige ulykker som kan skje i løpet av natten.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com