Den beste soveormen: Best i test 2024

soveorm

Soveormen er en sovendekamerat som har blitt veldig populær i det siste. Det faktum at soveormer er godt likt er ikke overraskende da de kan fylle mange funksjoner i en barnefamilies hjem. Viktigst er det kanskje at soveormen kanskje er ment å være en koselig barriere i det lille barnets seng. For eksempel kan du legge soveormen langs sidene av barnesengen for å danne en myk beskyttelse slik at barnet ikke slår seg på de harde sprinklene på sengen. Mange av soveormene på markedet er også designet for å brukes som både en gravidepute og ammepute. Når du som blivende mor trenger å hvile, er det godt å ha riktig type støtte i sengen slik at du får en sårt tiltrengt støtte.

De 4 beste soveormene i 2024

Vi har testet en stor mengde soveormer på markedet. Nedenfor gjennomgår vi de fire soveormene vi likte best. En god soveorm bør etter vår mening kunne ha flere bruksområder. Vi liker ikke å slite ut og kaste, men vil gjerne at ting vi kjøper til barn holder så lenge som mulig. Derfor er det en stor fordel at mange av soveormene kan brukes allerede fra man er gravid, og at de deretter kan brukes under barnets oppvekst, for eksempel som en god skillevegg i sengen, som et elsket kosedyr, men også som en kul pute.

En god sovorm bør også selvfølgelig holde en god kvalitet og går i stykker og lekke fyllmateriale. En god sovorm bør selvfølgelig også gi god støtte og ha et mykt eksteriør som føles behagelig mot huden når man ligger inntil den. De testede produktene nedenfor oppfyller nesten alle våre krav.

1. Sebra Sleepy Croc Pute

Dette er sannsynligvis den best utseende og mest kvalitative soveormen i vår liste. Dessverre koster denne soveormen litt mer enn mange andre. Vi tror imidlertid at dette produktet er vel verdt å betale litt ekstra for, gitt dets fantastiske egenskaper. Dette er et veldig pent designet produkt som man blir glad av å se på. Sovormen er supermyk og koselig. Stoffet er sertifisert i henhold til Oekotex-standarden, som garanterer kvalitet og at produktet er fritt for skadelige stoffer. Hele denne sovormen er laget av fineste økologisk bomull. Dette produktet har selvsagt en praktisk funksjon ved at man kan bruke det som barneseng, hode- eller ammepute. For oss er putens kanskje viktigste egenskap at den er en veldig fin og koselig interiørdetalj.

2. Babybay Soveorm Pique

Dette er en av de billigste soveormene vi har testet, men også en av de bedre. Denne soveormen er lang og relativt myk, som gjør den veldig behagelig å hvile mot. Ormen er også veldig formbar, noe som gjør at den har en rekke bruksområder. For eksempel er sovormen egnet til å legge rundt de harde sprinklene i sengen for å beskytte babyen, men den kan også brukes som amme- eller støttepute når man er gravid. Vi liker produkter som har mange bruksområder, og hvis du kjøper denne puten allerede når du er gravid, kan du bruke den i lang tid fremover. Når barnet blir større kan puten brukes som en skjønn interiørdetalj.

3. NG Baby Dandelion Soveorm

Dette er en veldig myk soveorm i bomullsjersey som vi liker veldig godt. Puten har et motiv som ikke ser barnslig ut, noe som betyr at den kan brukes i både sofa og seng også når barna har blitt litt større. Vi liker at det er bånd i endene av denne puten. Ved hjelp av båndene kan man knytte puten sammen slik at den blir som en sammenhengende ring. Denne puten er fylt med styrolitkuler, noe som gjør at den føles veldig lett og luftig.

4. Fehn Swan Lake Snake Sengekant Caterpillar

Da vi først så denne sovormen, falt vi for den med en gang. Dette er en veldig søt soveorm med et utseende som skiller seg ut. Vi liker det faktum at Fehn Swan Lake Snake Sprinkelbeskyttelse Caterpillar er som et lappeteppe med forskjellige mønstre langs hele ormen. Hvis man liker utseendet på denne ormen kan vi anbefale den på det sterkeste. Dette er et kvalitetsprodukt som har en rekke bruksområder. Vi har brukt slangen som både ammepute, sprinkelbeskyttelse, men også som en liten lekedam for barna.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com