Den beste tåteflasken: Best i test 2024

 tåteflaske

En god tåteflaske skal selvfølgelig være trygg for barnet, det vil si at ingen deler skal kunne løsne, og den må absolutt ikke avgi farlige stoffer som det følsomme barnet kan få i seg. En god tåteflaske bør også være holdbar og enkel å bruke i hverdagen. Vi har testet en rekke tåteflasker, og nedenfor gjennomgår vi de fem tåteflaskene vi liker best akkurat nå. Alle produktene er relativt rimelige og har alle funksjonene som reduserer risikoen for kolikk hos barnet.

De 5 beste tåteflaskene i 2024

1. Dr Browns Option Bred Hals Tåteflaske 270 ml

 • Prisvinnende design
 • Innvendig ventil som fjerner all luft
 • Myk silikonsmokk som kan byttes ut etter hvert som barnet vokser

Dette er en ergonomisk tåteflaske som har vunnet flere priser takket være sin smarte design. Flasken er komfortabel og smidig for oss foreldre å holde i. Den er også behagelig for barnet å bli matet med. Selve smokken som babyen har i munnen er laget av myk silikon og er utformet for å etterligne det menneskelige brystet så mye som mulig. På den positive siden kan man også erstatte smokken med større versjoner etter hvert som babyen vokser.

Denne flasken har en ekstra bred hals, som etter vår erfaring letter rengjøringen mye. En tåteflaske skal brukes daglig, og derfor må den ikke bare være bra for babyen å bruke, men også være praktisk og lett å rengjøre. Leverer Dr Browns tåteflaske leverer på alle punkter.

Dr Browns tåteflaske har en indre ventil som fjerner alle luftbobler før innholdet når babyens munn. På denne måten reduseres eventuelle mageproblemer og kolikk effektivt. Ventilen kan siden fjernes når den ikke lenger er nødvendig.

2. Twistshake Anti-Colic Glass Tåteflaske

 • Kult design
 • Slitesterkt glass
 • Medisinsk silikon

Alle tåteflasker på markedet er ikke like stilige, og noen er rett og slett stygge, for å være ærlig. Derfor ble vi glade da vi fant denne tåteflasken fra Everyday Baby som har et kult design. Dette produktet leveres med samme kule design i flere forskjellige farger så det er lett å finne en versjon som passer akkurat deg.

Heldigvis har denne tåteflasken flere fordeler enn bare utseendet. Everyday Baby tåteflaske er laget av glass slik at man ikke trenger å bekymre seg for at flasken skal slippe ut noen stoffer i maten. På utsiden er flasken dekket med et slitesterkt medisinsk silikon som føles veldig godt å holde i.

3. Everyday Baby Tåteflaske Glass 240 ml

 • Høyeste kvalitet
 • Lettvektsglass
 • Holdbar

Dette er den dyreste av de flaskene vi anbefaler. Egentlig trenger man ikke å spandere de ekstra pengene ettersom alle de andre flaskene er veldig gode, etter vår mening. Men hvis du vil ha en tåteflaske av høyeste kvalitet, er dette helt klart et veldig godt valg. Denne flasken er laget av tynt, men svært holdbart glass. På utsiden er flasken dekket med et tynt lag silikon, noe som gjør den veldig gripevennlig. Det faktum er at flasken er laget av glass på innsiden gjør at man kan være helt sikker på at flasken ikke frigjør skadelige stoffer.

Den myke smokken har en funksjon som reduserer luften og beskytter dermed barnet mot kolikk. En praktisk blender som er inkludert kan brukes til å fjerne klumper i flasken. Man får også et flatt lokk som kan brukes når man for eksempel har tåteflasken i vesken.

4. Philips Avent Natural tåteflaske

 • Smart ventil som motvirker kolikk
 • Myk smokk, formet som et bryst
 • Enkel å rengjøre

Philips Avent er en virkelig bestselger blant tåteflaskene og vi kan forstå hvorfor. Dette er en tåteflaske i god kvalitet til en pris som de fleste av oss kan akseptere. Vi liker spesielt godt den store og myke smokken på denne flasken, og kan forestille oss at det er veldig hyggelig for babyen å suge på denne smokken. Faktisk er smokken designet for å etterligne et bryst. Det faktum at smokken ligner et bryst gjør det lettere å variere ammingen med mating med tåteflasken, siden overgangen ikke blir så stor for babyen.

Denne tåteflasken er med sin innsvingede form og koniske hals veldig ergonomisk og behagelig å holde i. Langs flasken er det måleenheter som gjør det enkelt å lese av nøyaktig hvor mye av innholdet i flasken barnet har fått i seg.

Denne flasken har et genialt design som, takket være en ventil, minimerer mengden luft barnet får i seg. Luft i babyens mage kan forårsake ubehag og kolikk. Vi liker at denne flasken er bruke i hverdagen, og er egentlig den eneste tåteflasken du trenger. Et pluss også for at den er så lett å rengjøre.

5. Tommee Tippee 3 x tåteflaske 260 ml

 • Stilig
 • Rimelig sett
 • Fin emballasje, egnet som gave

I en barnefamilie trenger man ofte mer enn bare én tåteflaske. Derfor kan vi anbefale dette settet med tre tåteflasker fra den kjente produsenten Tommee Tippee. I dette settet får du tre søte tåteflasker med forskjellige farger/utseende. Fordelen med å kjøpe dette settet er at du får en god pris på tåteflaskene, men også at man i hjemmet har tilgang til tåteflasker man kan venne seg til å håndtere på best mulig måte.

Disse tåteflaskene er, i tillegg til deres søte utseende, svært funksjonelle. Midjen er konisk på en slik måte at de er perfekte for en voksen hånd å holde i. Flaskene er helt fri for BPA. Som flere av tåteflaskene vi anbefaler, har også disse et smart system for å hindre at barnet får i seg luft, noe som igjen motvirker kolikk. Smokken er veldig myk og letter overgangen fra brystet til tåteflasken.

Vi liker det meste med disse tåteflaskene, og også pappesken de leveres i. Den stilige pappesken gjør dette settet godt egnet til å gi bort som gave.

Se også: Flaskevarmere Best i test

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com