De beste armringene: Best i test i 2024

Armringer

Armringer, eller armpuffer som de også kalles, er noe som kan gjøre det morsommere å leke i vannet. Armringene kan også få barnet til å føle seg tryggere i vannet og gi det mer selvtillit. Ved svømmetrening kan armringene være et godt hjelpemiddel når man tar de første nølende svømmetakene. Armringer må imidlertid aldri bli en erstatning for tilsyn fra foreldrene, barn må alltid overvåkes når de er i vannet. Armringer kan aldri være et sikkerhetsprodukt, men de er på ingen måte sammenlignbare med for eksempel en redningsvest. Vi anbefaler også at du bare lar barna leke eller svømme der de kan nå bunnen, enten de bruker armringer eller ikke. Når det er sagt tror vi armringer kan være både et fantastisk morsomt leketøy, men også et godt hjelpemiddel når de brukes riktig.

De 4 beste armringene for barn i 2024

Vi har gjennomgått og testet en rekke armringer eller armpuffer av varierende kvalitet. Nedenfor har vi listet opp de fire produktene vi likte best. Selv om produktene nedenfor har litt forskjellige priser, er alle rimelige eller til og med riktige funn. Et godt par armringer skal selvfølgelig kunne holde barnet oppe i vannet på en god måte slik at det føler seg trygt. Gode armringer bør også sitte komfortabelt på uten å gnage. Selvfølgelig bør kvaliteten også være så god at de varer over tid, selv om de brukes mye.

1. Aquarapid Aquaring

Aquarapid Aquaring er armringer av veldig god kvalitet som hjelper både ved lek og når man svømmer. Ringene gir barnet stor bevegelsesfrihet i vannet samtidig som de er relativt store og dermed gir mye oppdrift. Ringene har skumgummi på innsiden for å gi mer stabilitet, når de er blåst opp kjennes de veldig stabile og trygge i vannet. Vi liker også måten man har avrundet ringene på uten noen følbare folder. Dette er ganske enkelt et par ringer som både er komfortable å bruke, og som også har den beste funksjonen.

Dette er holdbare ringer som barnet forhåpentligvis kan bruke i mange år av sitt unge liv. Ringene finnes i flere forskjellige farger, så å finne noe som passer barnet ditt bør ikke være noe stort problem.

2. Swimpy Armringer Bamse

De beste armringene er de som barna vil bruke. Disse armringene fra Swimpy er veldig populære blant de litt yngre barna. Ringene er tilgjengelige i to forskjellige versjoner, en som passer for alderen 0-2 år og en versjon for 2-6-åringer.

Disse ringene sitter godt og har etter det vi kan bedømme en veldig god oppdrift når de er fullt oppblåste. Ifølge produsenten har produktet ekstra tykk plast og flere luftrom, så det skal mye til for at de skal gå i stykker. At motivet på dem er fint, gjør jo ikke saken verre. Disse ringene er billigere enn de fleste av de andre vi har testet, noe som selvfølgelig gir plusspoeng.

3. Aquarapid Swim-Wings Armringer

Dette er to rimelige armringer av standard type fra Aquarapid. Egentlig kke noe spesielt med disse ringene, men de gjør jobben sin, og de gjør den bra. De er enkle å blåse opp og sette på. De føles også veldig holdbare, og vi har ikke sett noen tendens til at de skulle gå i stykker selv ved langvarig bruk. Disse armringene tåler vekt på 15-30 kg.

4. Paw Patrol Armring

Armringene kalt Paw Patrol var blant de mest populære blant barna i testen vår. Vi tror det har mye å gjøre med de populære figurene som pryder produktet. Men disse armringene ser også ut til å sitte veldig bra, uten å klemme eller komme i veien. Dette er to helt vanlige armringer av god kvalitet som har en relativt lav pris. De er egnet for barn i alderen 2 til 6 år.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com