Beste tutekopp: Best i test 2024

En tutekopp er et flott produkt for et barn som skal begynne å drikke selv. Koppen er en god overgang fra tåteflasken og et godt skritt i riktig retning før barna er klare til å drikke fra vanlige glass. En god tutekopp er trygg å drikke fra og går ikke i stykker når den faller i gulvet. De fleste tutekopper i dag har sølebeskyttelse som gjør at væsken ikke havner på gulvet eller på andre uvelkomne steder. Nedenfor har vi sett nærmere på noen av koppene som vi synes fungerer veldig bra.

De 5 beste tutekoppene i 2024

Vi har gjennomgått og testet et stort antall tutekopper på markedet. Nedenfor gjennomgår vi de fem koppene vi liker best akkurat nå. Vi har prøvd å fremheve kopper med litt forskjellige fordeler, slik at du kan finne en kopp som passer dine behov. Selv om prisklassene på koppene varierer litt, er alle vi har valgt veldig rimelige. Man skal absolutt ikke måtte bruke en formue på et så enkelt produkt som en tutekopp.

1. Tommee Tippee tutekopp

 • Best i test
 • Lekkasjefri
 • Enkel å holde
 • Høy kvalitet

Dette er en veldig fin tutekopp som er tilgjengelig for kjøp i flere forskjellige farger, men med samme geniale design. Denne tutekoppen har en todelt ventil som er effektiv å drikke fra, samtidig som søl unngås. Faktisk kan du riste koppen så mye du vil uten at innholdet lekker ut. Du kan snu koppen fra Tommee Tippee opp ned uten lekkasje!

Dette er en veldig god tutekopp som er stødig og behagelig å holde. Denne koppen kan brukes hver dag og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

2. Philips Avent Natural treningskopp

 • Smart design
 • Motvirker kolikk
 • Slitesterk og lett å gripe

Denne tutekoppen fra Philips er helt klart en av de beste vi har testet. Den har et overlegent design og en rekke egenskaper som vil hjelpe barnet ditt. Denne koppen har faktisk et supersmart design som motvirker kolikk i barnet ved å lede luft bort slik at det ikke følger med ned i babyens mage, godt gjort Philips!

Denne koppen har et par veldig store håndtak (som også kan fjernes) som er veldig fine å holde, noe som gjør at barnet kan drikke selv fra koppen uten at de mister den.

Dette er en god kopp du kan bruke hver dag, og den er lett å vaske i oppvaskmaskinen. Den er trygg og helt fri for BPA.

3. Twistshake Sippy Kopp 230 ml

 • Enkel for babyen å bruke
 • Supermyk tut og håndtak
 • Kan klemme bær og frukt inn i koppen

Dette er enda en utmerket tutekopp for barn som skal lære å drikke selv. Både håndtaket og tuten på denne koppen er laget av supermykt materiale. Derfor er det enkelt og behagelig å holde den, mens det også er trygt å drikke fra den uten risiko for at tannkjøttet blir skadet. Denne koppen er også sølefri, noe som selvfølgelig blir satt pris på av oss foreldre når barnet skal drikke på egen hånd.

Dette er ikke en vanlig tutekopp, men den har også en morsom funksjon som vi setter stor pris på. Dette produktet kan nemlig lage drinker fra bær og frukt. Du legger bare i bærene eller fruktene du vil ha og legger til vann, så kan du klemme saften ut av fruktene direkte inn i koppen ved hjelp av den lille fruktblanderen. Denne morsomme koppen er tilgjengelig i en stor mengde ulike farger, så det er enkelt å velge en variant som passer deg og ditt barn.

4. NUK Evolution treningskopp tutekopp

 • Beste kopp for utflukten
 • Superholdbar
 • Veldig lett å gripe

Dette er en veldig slitesterk tutekopp som derfor er spesielt egnet til å ta med seg på utflukten. Denne koppen tåler å bli mistet i bakken uten at den blir skadet. Siden tuten er laget av polypropylen tåler den det meste, og selvfølgelig tåler den den også dersom barnet skulle begynne å tygge på den. Det er også praktisk at koppen har klipps slik at du enkelt kan feste det til klær eller på en pose.

Dette er en slitesterk kopp som er fri for BPA, den kan romme 230 ml væske.

5. Everyday Baby tutekopp av glass 150 ml

 • Av glass
 • Frigir ingen partikler
 • Ventil som motvirker kolikk

Denne koppen er laget av glass, noe som har den store fordelen at materialet aldri kan frigjøre noen farlige stoffer. For eksempel kan plast frigjøre små mikropartikler som vi i dag ikke vet nok om hvordan påvirker helsen på lang sikt. Koppen er tynn, så til tross for materialvalget veier den ikke for mye. Denne tutekoppen er også dekket med silikon som beskytter den slik at den ikke går i stykker, silikonet er også veldig fint å holde.

Dette er en kopp av høy kvalitet som har en litt høyere pris enn mange andre kopper på markedet. Til gjengjeld får du en trygg og god kopp av glass. Denne koppen tåler maskinvask og kan brukes i mikrobølgeovnen. Den er lett å drikke fra uten at det blir søl. I tillegg er det en smart ventil som motvirker kolikk.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com