Beste ballbasseng: Best i test i 2024

ballbasseng

For oss foreldre er det klart at de aller fleste barn elsker ballbasseng, dette er alltid en populær aktivitet når det er tilgjengelig. Å ha en ballgrop hjemme var noe du bare kunne drømme om da vi selv var små, men nå er det mulig å kjøpe hjem et lite ballbasseng for relativt billige penger. En ballgrop er absolutt ikke et nødvendig leketøy å ha på barnerommet, men det er noe som kan gjøre hverdagen litt morsommere.

De 5 beste ballbassengene i 2024

Vi har testet en rekke ballbasseng på markedet. Nedenfor gjennomgår vi de fem produktene vi liker best. For oss er det viktig at ballbassenget opprettholder en relativt høy kvalitet, det skal tåle å bli lekt i mange ganger før det blir ødelagt eller slitt. Det er også viktig at ballbassenget føles trygt og er fritt for giftstoffer.

Noe å huske på er å tilpasse ballbassenget til størrelsen på barnet, du bør også huske på at barna vokser raskt, så heller kjøp litt for stort ballbasseng enn et som er for lite.

1. JLY Ballbasseng

 • Best i test
 • Nøkternt
 • Mange baller
 • Myk beholder

Dette er et rimelig ballbasseng fra JLY som er nøkternt og stilig. Vi liker det faktum at du kan få et ballbasseng uten å endre utseendet på rommet for mye. Dette ballbassenget er relativt stort, noe som betyr at barna leker i det lenger før de blir slitne. Vi synes det er lurt å investere i et litt større ballbasseng som dette med lengre levetid. Beholderen er laget av mykt og elastisk polyuretanskum, hvis du trykker det sammen, stiger det raskt igjen etter en liten stund. Veggene er polstret i myk bomull som gjør det både behagelig å se på så vel som å leke i.

2. KIDKII Ballbasseng hjerte 100×40, Baby Rosa

 • Peneste
 • Stort
 • Fløyelskledd beholder

Ballbassenget fra KIDKII er en av de større vi testet, noe som er bra på de fleste måter. I denne ballgropen får flere barn plass samtidig, som forelder vil du forhåpentligvis være veldig populær hvis du fikser dette morsomme produktet for barna dine. Ballbassenget står i en myk og pent designet hjerteformet beholder dekket med myk fløyel. Takket være det faktum at dette produktet har diskrete farger og stilig design, gjør det faktisk ganske bra i ethvert hjem, noe som kanskje ikke er tilfelle med noen andre litt mer fargerike ballbasseng. Ballene er laget av giftfri LDPE-plast.

3. Bestway Up In & Over Ballbasseng isbil

 • Super moro
 • Baller og lekeiskrem inkludert
 • Barnas favoritt

Dette må være det morsomste ballbassenget vi har testet. Både vi voksne og barna lo første gang vi så denne isbilen. Produktet er en oppblåsbar iskrembil med et ballbasseng på innsiden. I denne morsomme leken kan man både leke i ballbassenget, men også servere iskrem, to oppblåsbare iskremer kommer i esken.

Oppblåsbare leker er vanligvis ikke blant våre favoritter, da det alltid er fare for at de vil gå punktere. I dette tilfellet gjør vi imidlertid et unntak, vinylen i dette produktet føles tykk og holdbar, og iskrembilen er også veldig morsom.

4. Pop ‘N’ Fun Pop Up Baby Sensory Ballhav

 • Plass til to babyer
 • Leker inkludert
 • Populært motiv

Dette er et morsomt ballbasseng for babyen, det er litt større enn mange andre produkter, og det er derfor du også kan invitere en venn i ballbassenget. Dette ballbassenget er veldig fargerikt og har fine figurer på siden. Vi liker også det faktum at det er 3 babyleker og 30 fargerike baller inkludert i denne pakken. En fordel er også at prisen er lav og at produktet, etter det vi har sett, føles holdbart og opprettholder en god kvalitet. På sidene er det hull hvor du kan leke tittei.

5. Little Louie Ballbasseng

Dette er et veldig fint ballbasseng med baller i lyse pastellfarger. Ballene i dette ballbassenget er litt finere enn i de andre ballbassenget vi testet. Barna, i tillegg til å leke med ballene i ballbassenget, liker å plukke dem opp og late som om de er store perler. Faktisk ser ballene litt ut som store skinnende perler, perfekt hvis barna vil leke at de er dykkere i et undervannsmiljø eller bare at de har funnet en stor skatt med perler.

Dette ballbassenget tilhører en rekke forskjellige ballbasseng fra samme produsent. Alle ballbasseng har samme høye kvalitet, men kommer i litt forskjellige design. Vi holdt oss spesielt til denne varianten som har en stor myk beholder laget av teddymateriale. Det er også andre fine versjoner med andre farger på ballene.

Hvordan fant vi ut hvilke ballbasseng som var best i test?

Vi har sammenlignet en rekke forskjellige ballbasseng på markedet for å finne ut hvilket ballbasseng som er best i test akkurat nå. Vi undersøkte hvilke materielle valg som er gjort for både baller og beholderne selv. Vi har også vurdert kvaliteten på de ulike delene. Ballbassengene vi har valgt er de som vi mener tilbyr den beste kvaliteten i forhold til pris. For oss har det vært viktig at produktene skal ha lang levetid og dermed være motstandsdyktige mot slitasje. Siden ballbassenget blir utsatt for noe smuss over tid, er det viktig at de kan rengjøres uten å bli ødelagt og forverres i utseende eller miste formen. Vi har også lagt stor vekt på utseendet på produktene. For oss har det vært viktig at ballbassenget skal appellere til barna samtidig som det er fin nok til å kunne stå i hjemmet.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com