Den beste trillevogn/tralle: Best i test 2024

Trillevogn

En handvogn, trillevogn eller tralle trekker du etter deg ved hjelp av håndkraft. Det finnes selvsagt forskjellige typer trillevogner i alle mulige størrelser. I denne artikkelen skriver vi om det man kan kalle barnehandvogner, fordi de er veldig praktiske for barnefamilier. I familier med barn kan en tralle brukes til mye. Vognen er til veldig god hjelp når man skal på tur. Man kan laste den lille vognen med ting man trenger å ha med deg turen. En trillevogn er også veldig praktisk å ha med når man har barn som ikke er store nok til for eksempel å kjøre trehjulssykkel for egen maskin. Da kan barna få sitte i trillevognen en stund når de blir slitne i beina.

Før man kjøper trillevognen sin bør man tenke litt på hvordan og til hva man tror man vil bruke den. I dag finnes det trillevogner i alle prisklasser. De aller billigste er gode nok til å bruke nær og i hjemmet og til å trekke på asfalt. Det finnes også litt dyrere traller med store hjul som kan tas med til stranden eller brukes i litt vanskeligere terreng. Selvfølgelig er lastekapasitet også en viktig faktor. Hvis du har flere barn som kanskje ønsker å sitte i vognen samtidig, er det helt klart en fordel å velge en ekstra stor modell, særlig hvis man skal ha plass til litt forskjellige ting også.

De 4 beste trillevognene 2024

Vi har testet en rekke trillevogner tilgjengelig på markedet i dag. Nedenfor gjennomgår vi de fire produktene vi liker best akkurat nå. En god trillevogn bør selvfølgelig være lett å kjøre, det betyr at den må være lett å styre og svinge med, men også at hjulene ruller lett på forskjellige overflater. En god trillevogn bør også være robust og trygg, spesielt hvis barna skal sitte i den. Når vi tester produkter, legger vi også vekt på at de holde godt over tid.

1. North 13.5 Light Vogn

Dette er helt klart den beste sammenleggbare handvognen vi har testet. Sammenleggbare produkter blir av naturlige grunner ikke alltid like stabile som produkter som ikke er det. Dette produktet er imidlertid et godt unntak. Vognen føles veldig stabil når man er ute og går med den. Dette er en lett liten vogn som nesten ikke tar opp noen plass i det hele tatt når den er slått sammen. Det faktum at vognen veier så lite, gjør den også lettere å trekke rundt enn de andre produktene vi har skrevet om ovenfor. Hvis du verdsetter fleksibilitet høyt, er denne vognen et utmerket valg. Handvognen er smidig og slås sammen raskt og enkelt.

2. Classic World Handvogn I Tre

 Handvogn

Da vi først så denne handvognen likte vi utseendet veldig godt. Det er imidlertid mer enn bare utseendet som må være bra for at man skal være fornøyd med kjøpet. Heldigvis ble vi ikke skuffet over dette produktet fra Classic World. Med sitt naturlige utseende i tre og et enkelt, men praktisk design, er det en fryd å gå rundt med denne vognen. Hele konstruksjonen føles holdbar og hjulene er gode. Denne vognen kan tas med på tur, eller bare for å kjøre rundt med i hjemmeområdet. Plassen er romslig og her er det plass til mange leker, piknik eller hvorfor ikke la barna sitte på?

3. Alex’s Garage Trillevogn

Dette er en mindre trillevogn som er veldig praktisk både å lagre og å kjøre rundt med. En fordel med denne vognen er at også barna enkelt kan trekke den rundt. Trillevognen har et svært lavt tyngdepunkt, noe som betyr at man kan svinge den nesten hvordan som helst uten fare for at den velter. Dette er ikke produktet du velger hvis du vil transportere mange ting på en gang, men det er veldig praktisk hvis du har lette ting, eller hvis barna selv ønsker å trekke den. En fordel med dette produktet er også den lave prisen.

4. Oliver & Kids

tralle

Dette er en fin og klassisk trillevogn i en robust hvitmalt trekonstruksjon. Dette produktet er akkurat som vi forestiller oss at en god trillevogn bør være. Den har sitt klassiske sjarmerende utseende og de tykke plankene samt de enkle, men solide hjulene gjør at denne vognen kan brukes utendørs så mye man vil uten at den blir skadet eller forringet. Dette er et ekte bruksprodukt som vil kunne brukes av familien i lang tid fremover. Det er også positivt at denne trillevogn har en lavere pris enn man kanskje hadde forventet, gitt hva man faktisk får for pengene.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com