Den beste flaskevarmeren: Best i test 2024

Vi har vurdert en rekke flaskevarmere på markedet. Nedenfor har vi valgt de fem produktene som er best i test akkurat nå. Vi har prøvd å velge flaskevarmere i alle forskjellige prisklasser, så les gjerne vurderingen for å se hvilken du tror passer din familie best. En god flaskevarmer bør passe for ulike størrelser på tåteflasker og gjerne også for glass/bokser med barnemat. Apparatene nedenfor er av god kvalitet og er relativt raske til å varme flasker, samtidig som som de er skånsomme mot innholdet.

De 3 beste flaskevarmerne 2024

1. Philips Avent Flaskevarmer SCF358/00

  • God kvalitet
  • Rimelig pris
  • Tinefunksjon

Dette er en flaskevarmer fra pålitelige Philips. Det føles trygt å kjøpe en flaskevarmer fra en stor og kjent produsent fordi vi føler oss sikre på at dette produktet vil holde over tid. Dette er et veldig hurtig apparat som selges til en overkommelig pris. Kontrollene er enkle å forstå og innstillingene lette å endre.

Apparatet har innebygd temperaturkontroll som hindrer at innholdet blir for varmt. Når flasken har fått riktig temperatur kan den opprettholde samme temperatur i en hel time når du lar flasken stå i apparatet. Philips Avent har også en praktisk tinefunksjon for fryst melk. Hullet er relativt stort i denne enheten, noe som betyr at vi fikk ned alle tåteflaskene vi testet med.

2. Babyono 2-in-1 Elektrisk Flaskevarmer og Sterilisator

  • Veldig billig

Dette er en rimelig flaskevarmer. Dette apparatet har også en funksjon som steriliserer tåteflasken før bruk. Dette apparatet er ikke det raskeste vi testet, men så lenge du ikke har det veldig travelt, gjør det en god jobb med å varme opp tåteflasken. Da vi først så prislappen på denne maskinen trodde vi ikke våre egne øyne. Med tanke på hvor mye man får for pengene er prisen på Babyono 2-in-1 latterlig lav. Apparatet inneholder betydelig mer plast enn våre andre valg i denne listen, men det er noe vi kan leve med med tanke på at man faktisk får en velfungerende flaskevarmer for litt over to hundrelapper!

3. Thermobaby Barnematvarmer Hjem/Bil

  • Kan brukes i bilen
  • Passer for de fleste typer flasker og glass/bokser
  • Bra pris

Dette er et apparat som kan varme flasker så vel som barnematglass/-bokser. Takket være maskinens store åpning kan du få ned mange forskjellige typer beholdere, uansett produsent. Ved hjelp av den store knotten kan du enkelt stille inn hva det er som skal varmes.

Denne modellen kan også kobles til bilen, noe som er veldig praktisk for oss småbarnsforeldre som stadig er på farten.

Dette er et hurtig apparat som varmer opp en full flaske på bare noen få minutter. Når flasken når riktig temperatur, plinger apparatet slik at men vet at det er ferdig. Utmerket fordi man slipper å vente lenger enn nødvendig! Dette er et allsidig apparat, og best av alt, det har en lav pris.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com