Beste Bobby Car gåbil: Best i test 2024

Bobby Car

Jeg tror de fleste kjenner igjen en Bobby Car når de ser den. Denne gåbilen eller sparkebilen har vært populær i generasjoner, og det er lett å forstå hvorfor. Med dens geniale design, holdbarhet og relativt lave pris, er det et leketøy du knapt nøler med å anskaffe. Og best av alt, barna ser ut til å elske å leke med dem.

De 4 beste Bobby Car gåbilene

Vi har prøvd en rekke forskjellige Bobby Cars opp gjennom årene. Nedenfor viser vi de fire produktene vi liker best akkurat nå. Alt fra de siste med led-lys og lydeffekt til den slitesterke og klassiske originalen. Felles for alle våre valg er at de er veldig morsomme og veldig holdbare.

1. BIG Bobby Bil NEO

  • Moderne design
  • Dempede hjul
  • Holdbar

Dette er en nydesignet Bobby-bil i mellomprisklassen. Denne bilen har et mer moderne utseende og føles litt mer eksklusiv enn de klassiske gamle Bobby-bilene. Denne versjonen har stillegående gummihjul. Kroppen er laget av hardplast som tåler det meste. En pålitelig og tro tjener som vil gi uendelig mange morsomme lekestunder. Denne modellen finnes i flere virkelig flotte farger. Klikk på lenkene nedenfor for å se samtlige versjoner i respektive butikk!

2. BIG Bobby Car Classic

  • Klassisk design
  • Billig

Dette er den klassiske Bobby-Car gåbilen som har eksistert i generasjoner. Bilen har stort sett vært uendret gjennom årene. Hvorfor endre et vinnende konsept? I tillegg til den nostalgiske verdien er dette faktisk et leketøy som oppfyller de fleste kriteriene man kan stille. Denne bilen er populær blant barna, den er morsom å leke med, er veldig holdbar og tåler både mye lek og all slags vær. Dette produktet er også snilt mot lommeboken, da det fortsatt selges til en relativt lav pris. En flott gåbil, rett og slett!

3. BIG Bobby Car Deluxe

  • Led-lys
  • Mykt sete
  • Stillegående hjul

Dette er en Bobby Car for 2000-tallet. Denne bilen er utstyrt med tekniske funksjoner som led-lys, morsomt horn og til og med motorlyd. I tillegg til disse detaljene får du faktisk en veldig god gåbil av aller høyeste kvalitet. Dette er det beste valget hvis du vil ha en gåbil som vil vare i årevis uten å bli utslitt. Bilen er laget av slitesterk hardplast som tåler de fleste typer vill lek barna kan tenkes å finne på.

Det positive med denne modellen er at hjulene er laget for å høres så lite som mulig. Dette gjør at denne gåbilen støyer betydelig mindre enn noen av de andre litt mer plastikkaktige modellene man ofte kommer over. Denne bilen er også mye mer behagelig for barn å sitte på enn de billigere harde modellene. Bilen har et mykt sete som kan tas av og vaskes i tilfelle det blir skittent. Ganske enkelt en skikkelig fulltreffer! Den eneste ulempen med denne gåbilen er at den koster litt mer enn de billigere versjonene. Vi tror imidlertid det er verdt prisen hvis du vil ha et kvalitetsprodukt som vil vare i det lange løp.

4. BIG Bobby Car Porsche

  • Høy kvalitet
  • Penest

Dette er en bil som har alle de fine funksjonene til en klassisk Bobby-Car i tillegg til at den er designet som en stilig ytelsesbil. Hvem har ikke drømt om å kunne kjøpe en Porsche, og nå kan du i det minste gjøre det for barnet ditt! Med denne gåbilen får din sønn eller datter den kuleste bilen i gata. Denne bilen holder høy kvalitet, er holdbar og fremfor alt veldig stilig.

Et elsket leketøy

De aller fleste har sannsynligvis sett en Bobby Car, men alle vet kanskje ikke hva den heter. Denne lille sparkebilen, eller gåbilen som man også kan kalle den, er laget av hardplast. Takket være sin enkle, men geniale konstruksjon har den vært populær veldig lenge. Kanskje du hadde en selv da du var liten? Suksessen til produktet skyldes sannsynligvis det faktum at det er så billig, men også holdbart. Bilen tåler nok hundrevis av leketimer før den har gjort sitt. Siden den ikke har for følsomme deler, kan den stå utendørs i lang tid uten merkbar aldring. I tillegg ser den veldig innbydende og morsom ut, og heldigvis synes de aller fleste barn også at den er veldig morsom å kjøre.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com