Beste walkie talkie for barn: Best i test 2024

Walkie talkie er et leketøy som har eksistert i lang tid. Som barn hadde dere kanskje det veldig gøy med walkie-talkiene deres og vil nå gi den samme gaven til deres egne barn. Konseptet er stort sett uendret; ved hjelp av to radioenheter kan man kommunisere med hverandre på avstand. Dette leketøyet har selvfølgelig blitt litt enklere og mer effektivt iløpet av årene. Litt lenger nede på siden skriver vi om noen forskjellige modeller som har en rekke morsomme og smarte funksjoner. En walkie talkie kan inspirere til morsomme spill der barn kan være alt fra spioner til hemmelige politifolk.

De 7 beste walkie talkiene i 2024

Vi har prøvd en rekke walkie talkier. Nedenfor har vi valgt og vurdert de 7 produktene vi liker best akkurat nå. Vi har prøvd å velge walkie talkier i forskjellige prisklasser, slik at alle skal kunne legge seg på et nivå som passer. Selvfølgelig gjelder regelen om at man får det man betaler for, og de aller billigste modellene kan tydeligvis ikke matche de som koster opp mot tusenlappen eller mer. Men felles for alle produktene nedenfor er at de er rimelige, og at de har en god kvalitet i forhold til prisen.

En god walkie talkie bør selvfølgelig tåles å bli lekt med. Den skal selvfølgelig også være enkel å bruke. Den skal også ha en bra rekkevidde og god lyd, slik at man kan høre hva lekekameraten sier.

1. Batman Walkie Talkies

Når det gjelder walkie talkies for barn, tror vi at de i hovedsak bør oppfylle to kriterier. Produktet må være funksjonelt, det vil si ha god lyd og være enkel å bruke selv for yngre barn. For det andre ønsker vi å se et design som gjør barn begeistret og som inspirerer til lek. Disse walkie-talkiene med Batman-tema får full pott i begge kategorier!

Dette er et par walkie talkies av høy kvalitet som virkelig føles som de tåler å bli lekt med. Enhetene er veldig enkle å bruke, og de har god lyd. God lyd og god rekkevidde gjør at barn kan kommunisere selv på litt lengre avstander. Vi elsker absolutt utformingen av disse walkie talkies, og det gjør barna også. De to kommunikasjonsenhetene har en unik design og ser veldig kule ut. Dette er et par walkie talkies som ethvert barn vil elske. Hvis du også liker Batman allerede, vil vurderingen bli enda litt høyere.

2. Fippla Walkie Talkie Set

Dette er to walkie talkies av plast men med god holdbarhet og en rekkevidde på utrolige 3 kilometer. Enhetene er utstyrt med flere knapper samt små LCD-skjermer. Dette produktet har alt man kan ønske seg for å gjøre det til et spennende leketøy for barna. Enhetene har innebygde lamper som man kan bruke når det er mørkt ute. Siden de også har spenner, kan man gå rundt med dem i beltet, akkurat som en ekte vakt eller kanskje en spion…

3. Marvel Spider-Man Walkie Talkie

Dette er nok de kuleste walkie talkiene vi har fått tak i. Med sitt kule Spider-Man inspirerer disse walkie-talkiene til spennende og actionfylte spill. Disse walkie talkiene har god kvalitet og også en god lydkvalitet. Det er også positivt at prisen er relativt lav sammenlignet med flere andre kvalitative produkter på markedet.

Disse walkie talkiene vil gi mange timer med morsom lek og er derfor helt klart verdt prisen. Enhetene er tilpasset mindre hender og er enkle for de yngre barna å bruke. Rekkevidden er rundt 100 m.

4. Spider-Man Walkie Talkie

Vanligvis kan walkie talkies som er laget på forskjellige franchiser, for eksempel for filmer eller tegneseriefigurer, være ganske dårlige, kanskje fordi de er laget for å bli solgt i et begrenset opplag i en kortere periode. Derfor ble vi begeistret og positivt overrasket da vi testet dette settet med walkie talkies med Spider-Man-tema. Disse walkies talkies er noen av de beste vi har testet. De føler seg veldig kvalitative og holdbare. Dessuten er de enkle og morsomme å bruke. Lyden fungerer også veldig bra selv på lengre avstander. Med tanke på den nyeste filmen laget av Marvel, er Spider-Man nok en gang en av barnas store favoritter, og derfor tror vi at disse walkie talkies vil være ekte bestselgere. Disse kvalitative enhetene passer godt for både små og store barn. Motivet er også veldig fint og godt laget.

5. Dickie Toys Walkie Talkie

Dette er en av de beste barna walkie-talkie produkter man kan få tak i akkurat nå. Dette sett består av to identiske enheter som føles veldig kvalitative og robuste. Enhetene kan spilles med uten å bryte. Produktet har en innebygd støyreduksjon som gjør det mye lettere å høre hva den andre personen sier enn i mange av de billigere produktene som er tilgjengelige på markedet. Dette walkie talkie-settet har en rekkevidde på hele 400 meter. Det store utvalget gjør at barna kan ha et ganske stort område der de kan spionere eller leke og fikle med walkie talkies i. Det er også positivt at enhetene har en innebygd støyreduksjon som gjør at meldingene virker uvanlig klare.

6. MinionsWalkie Talkies

De fleste barn elsker både walkie talkies og minionene, så hva kan gå galt når man kombinerer de to konseptene! Dette er et par kule og flotte walkie talkier som er tilpasset små barnehender takket være deres nette størrelser.

Håndsettene føles holdbare og kvalitative, noe som selvfølgelig er et krav for leker slik at de ikke går i stykker allere i starten. På enheten er det også en spenne som man kan feste til beltet hvis man er ute og leker. Disse enhetene har en rekkevidde på ca 100 meter, som vi tror er tilstrekkelig for de yngre barna.

7. Infinifun Walkie Talkie

Dette er et walkie talkie-lignende produkt for de aller minste barna. Walkie talkier er vanligvis litt for kompliserte å bruke for de små, derfor syntes vi det var morsomt da vi fant dette produktet fra Infinifun. Dette produktet er designet som to smarttelefoner, selv om de ikke har slike funksjoner. Den lille telefonen er så enkel som mulig nettopp fordi alle barn skal kunne forstå og kunne bruke dem. Dette produktet har en rekkevidde på 90 meter, som er fullt ut tilstrekkelig til å kunne leke i hjemmet eller utenfor huset.

Hvor gammel må man være for å kunne leke med en walkie talkie?

Hvis man tenker på en mer tradisjonell walkie talkie, er den kanskje ikke for de aller minste barna. Å kunne håndtere innstillinger, og til og med huske å trykke på en knapp når man snakker, kan være for komplisert for de små. Det anbefales heller ikke å gi et leketøy med små knapper som potensielt kan plukkes av av et lite barn.

I dag er det imidlertid faktisk forenklede produkter som de minste muligens kan bruke. Et eksempel på dette er produktet fra Infinifun som vi har skrevet om ovenfor. Denne versjonen av walkie talkie er designet som en smarttelefon og har bare et par enkle knapper. Dette produktet er så enkelt at også 1-3-åringer kan leke med dem.

Ulike motiver på produktene

Når vi har gjennomgått produktene som er tilgjengelige på det svenske markedet, har vi oppdaget at forskjellige temaer og motiver er veldig populære. Motivene kan være alt fra populære karakterer fra tegneserier og filmer, men også motiver som formidler følelsen av at man er spion, militær eller politi. Som med for eksempel en legeveske for barn, har vi lagt merke til at barn liker å leve seg inn i forskjellige yrkesroller. Å kunne leve seg inn på denne måten er barns måte å bearbeide og tolke det de ser oss voksne gjøre.

Motivene med de populære tegneseriefigurene gjør det selvfølgelig mye lettere å vekke interessen hos de yngre barna for walkie talkien. Hvilket barn vil f.eks. ikke ha en kul walkie talkie med minioner på? Versjonene med eksempelvis spiontema gjør det også lettere for barn å leve seg inn i en spennende fantasiverden der de er ute på oppdrag sammen med kollegaen sin for å holde oversikt over skumle typer der ute.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com