Den beste badebleien: Best i test i 2024

badebleie

For å forhindre små ulykker når barnet leker i et basseng eller på stranden, er en god badebleie litt av en nødvendighet. En god badebleie bør holde seg tett, men bør også gi stor bevegelsesfrihet slik at barnet kan leke fritt som om han eller hun ikke hadde badebleie på. Som alle vet kan vått badetøy noen ganger være litt komplisert å ta på eller av, derfor anbefaler vi at man kan vurdere å få tak i en badeebleie som har knapper eller snorer som gjør det lettere å åpne dem når de skal på eller av.

De 5 beste badebleiene i 2024

Vi har gjennomgått og testet en mengde ulike badebleier. Nedenfor presenterer vi de fem produktene vi synes er de beste akkurat nå. I tillegg til å ha en god funksjon mener vi at en god badebleie bør være lett å bevege seg rundt i, holde en høy kvalitet og ikke å forglemme, bli likt av barnet som skal ha den på seg. Produktene vi lister nedenfor har også en god pris og er etter vår mening veldig stilige.

1. Close Parent Badebleie

Hvem kan motstå denne sjarmerende og søte badebleien fra Close? Dette produktet har også en utmerket passform og er veldig god til å holde seg tett. Den stramme passformen betyr at dette er en badebleie barnet virkelig kan slå seg løs i. Derfor passer den for alt fra babysvømming til basseng- eller strandlek.

2. Lindberg Marble badebleie

Dette er en søt badebleie laget av vanntett polyester. Bleien sitter godt rundt barnet og forhindrer effektivt lekkasje. Midjen er veldig elastisk, noe som gjør at barnet kan vokse i den. I tillegg til at denne badebleien er både stilig og tett, liker vi at den har en solbeskyttelsesfaktor på 50+.

3. Swimpy badebleie

Dette er en veldig populær badebleie blant det yngre publikum, og vi kan forstå hvorfor. Dette produktet sitter godt og komfortabelt, og det har et motiv som barna elsker. På den positive siden tenker vi foreldre også at denne badebleien ser ut til å holde seg tett. Den har god passform og slipper ikke ut noen lekkasjer. Denne badebleien er Oeko-tex godkjent, noe som betyr at er garantert fri for farlige stoffer, noe som selvfølgelig er godt å vite.

4. ImseVimse badebleie

Dette er en stilig badebleie som holder tett når uhell oppstår. Det vi liker spesielt med denne badebleien er trykknappene på sidene. Knappene gjør det veldig enkelt å trekke buksene av og på, noe både vi foreldre og barna setter stor pris på. Elastikken langs midjen er av høy kvalitet og gjør at buksene får plass på en mykest mulig måte.

5. Lindberg Palm Swim badebleie

Når man hører ordet badebleie tenker man kanske på et plagg som ikke er altfor pent. En god badebleie trenger imidlertid ikke å være stygg, det beviser Lindberg med sine badebleier som er stilige uten å gå på kompromiss med funksjonen. Dette er en badebleie av høy kvalitet som på utsiden ser ut som et par vanlige badeshorts.

Disse shortsene har knyttebånd på siden som gjør at du kan justere dem til de får perfekt størrelse for barnet ditt.

Disse shortsene er det beste valget for deg som ønsker at barnet ditt skal være pent kledd og samtidig kunne leke på stranden eller i bassenget uten risiko for at det skjer en ulykke i vannet.

Hva er en badebleie?

En badebleie er som en krysning mellom en badebukse og en vanlig bleie. Formålet med badebleien er å fange opp bæsjen i tilfelle et uhell. Hvis man for eksempel leker ved eller i et basseng, kan dere jo selv forestille dere at det lett kan være besværlig hvis badebleien ikke er på. Badebleien kan også brukes på stranden for å vise respekt for andre som bader der.

Kan man ikke bruke en vanlig bleie?

Vanlige bleier kan ikke brukes i vann, de svulmer opp og blir vanskelige å ha på seg og fungerer ikke som de er ment å gjøre. Selv om barnet leker ved siden av bassenget eller på stranden, kan det være fint at de har en badebleie i stedet for en vanlig bleie, da de lett kan bli våte selv om intensjonen ikke var å bade.

Hvilken badebleie er den beste?

Ovenfor presenterte vi 5 produkter vi liker veldig godt. Lindberg Palm badebleie ble kåret til best i test. Hvilken badebleie som er best for akkurat ditt barn avhenger selvfølgelig av smak og smak, men også av hva den skal brukes til. Hvis man skal være mye ute i solen kan et tips være å velge et produkt med garantert solbeskyttelse.

Forfatter: Malin Johansson, info (at) barnetopplisten.com