Beste badeand og andre badeleker: Best i test i 2024

Den klassiske badeanden har vært en elsket badekamerat for barn i generasjoner. I dag er det uendelig mange variasjoner av badeleker. Selv om badeanden fortsatt er en sterk kandidat som barnas favorittleke i badekaret, barnebassenget eller badebaljen, er det også mange verdige konkurrenter om oppmerksomheten. Leker i badekaret forener nytte med glede, da det er mye morsommere å bade og holde seg ren hvis man får leke litt samtidig.

De 4 beste badelekene i 2024

Vi har vurdert mange forskjellige badeleker. Nedenfor har vi valgt de 4 alternativene vi likte best. Dette er alle morsomme badeleker som er trygge og av høy kvalitet. Bading blir så mye morsommere med disse vennene som selskap i badekaret!

1. Liewood badeleker

Liewood har en rekke veldig lekre badeleker med et utrolig stilig design. Vi ble hektet på settet med dinosaurer, men de har også lignende modeller som forestiller andre dyr. Denne serien med badeleker er så fin, og de flyter på vannoverflaten på en morsom måte. Disse lekene er laget av bpa-fri naturgummi som føles glatt og koselig å klemme på i badekaret.

2. Rätt Start Badeleketøy Ender og Dyr 16-pakning

Vi har funnet det perfekte settet med badeleker for barn. Dette settet inneholder en rekke morsomme dyr som er perfekte å ha i badekaret. Dette produktet er laget av den svenske produsenten Rätt Start, som etter vår erfaring har mange produkter som er av høy kvalitet og sikkerhetsstandard. Det vi liker med dette produktet er at man får så mange leker til en veldig god pris. Barn liker å ha noen leker foran seg, men du trenger ikke å ta ut alle 16 samtidig. Du kan med fordel spare på noen av dem og ta dem frem gradvis. De små dyrelekene er bedårende og laget av myk plast som er fri for ftalater!

3. BASS&BASS badekule

Dette er en fin og spesiell badeleke som øynene trekkes mot. Det er en plastkule som har små badender som flyter rundt på innsiden. Den ytre ballen flyter i sin tur på badekarets vannflate. Morsomt og fascinerende å se på og leke med. En god og fin presang. Dette produktet er tilgjengelig med flere fine motiver å velge mellom, ikke bare badeender.

4. Skip Hop Zoo Bath Badeleke Jetski Hund

En kjempemorsom og litt mer avansert badeleke som faktisk er overraskende billig. Denne leken fanger umiddelbart barnas interesse. Når man legger jetskien i vannet, begynner motoren å høres lett og hunden begynner å bjeffe. Så morsomt og sjarmerende som det går an. En morsom detalj er at du kan ta hunden av jetskien. Hunden bør selvfølgelig tas av jetskien noen ganger. Dette er et robust lite leketøy av god kvalitet og som er helt trygt for barna å leke med i badekaret. Et godt leketøy uten ftalater.

Forfatter: Anders Hansson, info (at) barnetopplisten.com